facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Fiber

E-Fiber

Info

E-fiber legt gratis glasvezelnetwerken aan zodat iedereen in Nederland gebruik kan maken van glasvezel.



"Wij zijn E-Fiber. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber bestaat uit een team van ervaren mensen, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van breedband en glasvezel."

"Wij zijn E-Fiber. Wij vinden dat iedereen in Nederland recht heeft op glasvezel. Waar je ook woont, in een stad, dorp of buitengebied. E-Fiber bestaat uit een team van ervaren mensen, die hun sporen hebben verdiend in de wereld van breedband en glasvezel."
Adres: Postbus 59, Montfoort
Telefoonnummer: +31302251901
Stad: Montfoort
Route: Postbus 59



op zoek naar gerelateerd: E-Fiber Uitgeest, E-Fiber Castricum, E-Fiber T-Mobile, E-Fiber actie, E-Fiber app, E-Fiber nl Gorinchem, E-Fiber storing, E-Fiber glasvezel aansluiting
Recensies
Iemand langs de deur gehad van E-Fiber, binnen 8 weken heb je het thuis werkend. Paar dagen later contact opgenomen door iemand die wilde komen schouwen, afspraak ingepland. Halverwege de ochtend een bericht dat hij helaas niet kon komen in verband met privé omstandigheden, er zou later die dag contact op worden genomen om een nieuwe afspraak in te plannen. 1,5 week later nog niets vernomen en heb ik zelf gebeld. Weer een nieuwe afspraak ingepland. Halverwege de ochtend een bericht dat het vandaag weer niet ging lukken omdat z’n dochter ziek is en niet naar de opvang kon. Later op de dag zou ik worden opgebeld voor een nieuwe afspraak. Weer niets vernomen van E-Fiber, contact gezocht of er iemand anders beschikbaar was die wel zijn afspraken na kon komen. Dat kon niet, dus maar opgezegd en ze vriendelijk bedankt. Nu gaan we Ziggo maar eens proberen, iets duurder maar staan er wel om bekend dat ze WEL service bieden.
Een jaar geleden aangegeven om over te gaan op glasvezel, deze zouden ze in dec/Jan aanleggen. Inmiddels eind juni en weet nog van niets. Begin van het jaar staat er opeens iemand onaangekondigd voor de deur die de meterkast wilt bekijken. Je krijgt geen status updates. Daarbij is hun klantenservice nutteloos. Paar keer voor informatie gebeld maar die geven aan niets te weten. Kan beter bij ziggo blijven, die zijn altijd keurig met hun informatie verstrekking.
Ik vind het een hele slechte internet provider. hele slechte communicatie je moet overal zelf achterheen. het heeft zeker een jaar geduurd dat we aangesloten zijn . En hadden we eindelijk internet en dan is het ook nog superslecht . Met tv kijken valt het elke keer weg en boven hadden we bijna helemaal geen wifi. Ik zou het niemand aanraden. En als je het erover hebt hoor je van heel veel mensen klachten.
Update mei 2023 Eindelijk na een half jaar ligt de kabel binnen en is afgemonteerd en getest. Nu is het wachten dat de provider zijn werk doet, zodat we nog sneller maar vooral goedkoper kunnen internetten. -- Je wilt glasvezel dan is er geen andere partij die glasvezel tot in huis legt deze keuze heb je dus niet. Qua werkwijze daar kunnen ze nog iets aan verbeteren. Gooien de hele stoep open oke kabel moet erin dan wacht je maanden dan komt er eens een schouwing. Dan schieten ze de kabel tot buitenkant gevel. Beginnen gewoon zonder kennisgeving. Hoe lang moeten we nu wachten tot de kabel in huis ligt en afgemonteerd wordt. Geen idee? Op de site die heel slecht wordt bijgewerkt er is een status met een prognose van de oplevering maar alles onder voorbehoud. Nu hopen dat je een goede provider hebt gekozen die de boel werkend houd. --
een maand geleden wordt glasvezel aangelegd bij ons in de straat, afgelopen dinsdag 30 mei 2023 ligt ons internet eruit. En niet alleen bij ons hoor, want onze buurvrouw, met dezelfde provider, KPN, op dezelfde tijd ook internet. Allebei nieuwe modem, werkt ook niet. wat blijkt, ze hebben de kabel gebroken
1 ster omdat minder niet kan. Slecht bereikbaar om 16:30 al bandje afspelen dat ze tot 17:00 bereikbaar zijn, administratie totaal niet op orde. 4 weken geleden door vriendelijk persoon overgehaald om met een mooie deal aan te sluiten op het glasvezel netwerk. Vervolgens blijft de nieuwe provider stil, blijkt uit eindelijk te komen doordat Efiber mijn gegevens niet heeft doorgezet. Na klacht opnieuw geholpen door een ander vriendelijk persoon om weer 2 weken later er achter te komen dat ik nog steeds een onbekende ben bij de provider. Wekt te weinig vertrouwen
Ik zal niet met zo slechte partij inzee gaan . Ik ben nog volop in het proces . Er zijn wat zaken die nog lopen . Maar afspraken maken met deze partij is gewoon lastig want ze komen ze niet na .
Veel later dan beloofd met werkzaamheden en het activeren van de glasvezelverbinding. Heb inmiddels wel de apparatuur van mijn provider maar moet nog minstens 2 weken wachten voordat deze gaat werken.
Vorig jaar April heb ik aanvraag gedaan voor glasvezel in Bergen. Nu zijn we bijna een jaar verder en is er nog geen aansluiting. Wanneer kan ik gebruik gaan maken van mijn verbinding ?? En ja ik heb al meerdere malen met Zener gebeld. Ook die weten van niets ... Te triest voor woorden !!
Faalhazen. Hun process is omslachtig en afhankelijk van terugkoppelingen van meerdere externe partijen. Dat dit een professioneel bedrijf is verrast mij. Inmiddels de derde maand nu waar ik wacht op een aansluiting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid