facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E Dental

Geschiedenis

We leveren alle producten en diensten op equipment niveau en praktijkinrichting voor professionals in de tandheelkundige zorg.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de aanbouw en verbouw van praktijken voor tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie en kaakchirurgie.

Kom vooral langs om de behandelunits en andere apparatuur te bekijken en voor meer informatie over de mogelijkheden. De bar is voor u geopend.

Adres: Kelvinring 5, 2952 BG Alblasserdam
Telefoonnummer: 088 - 6060800
Stad: Alblasserdam
Route: Kelvinring 5
Postcode: 2952 BG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dental webshop, Dental depots, Dental Union, Dental Expo, Behandelunit tandarts prijs, Dental Clinics, Dental air, De Boer Dental
Recensies
Enkele maanden geleden een chirana easy plafond unit aangekocht en ik was aanvankelijk wat sceptisch maar deze 'budget'unit bevalt goed. geen uitval tot op heden en enkele service/ garantiepunten werden goed opgepakt door edental.
Fijn professioneel bedrijf met kennis van zaken. Altijd wel een deskundige die je snel kan helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid