facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Bo Magneet Massage

E-Bo Magneet Massage

Info

Magneet massage zorgt voor diepe ontspanning en verlichting van allerlei soorten pijn in spieren en gewrichten. Vraag gerust om meer info!

Adres: Edisonstraat 36, 7903 AN Hoogeveen
Telefoonnummer: 0649859259
Stad: Hoogeveen
Route: Edisonstraat 36
Postcode: 7903 AN



op zoek naar gerelateerd: energie magneet, handleiding massage
Recensies
Ik ga al jaren naar Roelinda toe. Meestal kom ik er voor sportmassage, maar de laaste tijd ook voor Bars. Hierdoor ben ik voor langere tijd ontspannen. Na Roelinda nog wel eens bij een andere masseur geweest, maar die kan niet tippen aan Roelinda. Ze voelt precies waar de pijnpunten zitten en gaat er voor mij stevig genoeg op in. Daarbij is Roelinda een heel warm mens. Echt een aanrader voor iedereen. Foto's zijn van mijn nichtje die een massage cadeau kreeg. Roelinda kan kinderen ook tot diepe ontspanning brengen.
Ze hebben me op de valreep van een lage rugpijn afgeholpen, vlak voordat ik op vakantie ging .. super goed en netjes...
Wil je ook zo'n fantastisch bijzondere ontspannende massage? Er is niemand waar het zo goed voelt als bij Roelinda. Ze is heel kundig en heeft geen woorden nodig om jou de beste behandeling te geven die bij jou past. Ik kom al jaren bij haar en het voelt vertrouwd, ontspannen en je voelt je enorm op je gemak.EEN ECHTE AANRADER !
Roelinda is een heel fijn persoon. Liefdevol en empathisch. Heb een hele bijzondere Bars -sessie ontvangen van haar. Echt een echte aanrader!
Erg goede sportmassages. Na enkele sessies voel ik me tien jaar jonger. Roelinda weet perfect de plekken waar het vast zit los te masseren, een echte aanrader!
Zeer goede salon met betrokken en kundige eigenaresse. Tevens coach.
Erg fijne sfeer met professionele behandelingen.
Heel prettige en deskundige behandling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid