facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E-Balanz

E-Balanz

Info

voor prijzen zie www.e-balanz.nl



"Praktijk voor Massages, o.a. magneetmassage, healing/reading en meditatie."
Adres: Efferen 611, 5403 XM Uden (gemeente)
Telefoonnummer: 0642644748
Stad: Uden
Route: Efferen 611
Postcode: 5403 XM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:30
Dinsdag: 10:00 - 21:30
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 21:30
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Sportmasseur Uden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mike Claasen Acupunctuur Mike Claasen Acupunctuur 378 meter Al jaren nekklachten. Na doorverwijzen altijd antwoord, je moet ermee leren leven oo...
Chi Neng Uden Chi Neng Uden 514 meter Qigong lessen | Workshops | Individuele begeleiding | Bedrijfsworkshops (stresspreven...
Lethas Kraamzorg en Welzijnpraktijk Lethas Kraamzorg en Welzijnpraktijk 531 meter Astrid is een topper. Ze is heel aardig en staat voor iedere klaar. Ze heeft veel ken...
Jij en je leven, sjamanisme meditatie en healing Jij en je leven, sjamanisme meditatie en hea... 686 meter Stella neemt je mee op reis, op reis naar jezelf en laat je door middels van drums af...
Recensies
Super tevreden over e- balans ik kom er al een tijdje. Echt een aanrader voor iedereen is zo 'n lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt en echt naar je luistert. En ook fijne tips geeft waar je zelf mee aan de gang kan gaan om goed in balans te blijven. Zodat je lekker bij je eigen ik blijft . Groetjes marcia
Fantastisch! Monique geeft niet alleen heerlijke, ontspannende massages, maar geeft je ook inzichten waardoor je weer beter in balans komt. Kortom een weldaad voor lichaam en geest!
Een aanrader! Monique is een professionele, maar ook een erg warme lieve vrouw. Naast de fijne magneet massage krijg je goede bruikbare tips waardoor ik een betere balans in mijn leven heb. Ik zie haar als mijn levensmentor en kijk er altijd enorm naar uit om naar E-Balanz te gaan.
Superfijne behandelingen bij Monique, echt een aanrader. Ze laat je groeien in je persoonlijke ontwikkeling en geeft inzichten. Ook heb ik de meditatie cursus gevolgd en heb ik tot de dag van vandaag nog steeds veel aan. Rust in mijn hoofd, niet meer piekeren voor het slapen gaan etc. Ze is een topper!
Ik kom nu al een aantal jaar bij Monique en ben erg blij met haar! Ik boek altijd de magneetmassage. Het voorkomt dat spanning zich teveel opbouwt in mijn lichaam. Mocht ik toch last hebben van rugkrampen, dan geeft me dit de nodige ontspanning en verlicht t mij enorm. Monique is een toegankelijke en lieve vrouw, waar je je meteen op je gemak voelt.
Ik kijk er altijd naar uit om naar Monique te gaan. Een enorm lieve en wijze vrouw die graag een stapje extra voor je zet. De gesprekken met haar zijn helend en verhelderend.
Elke maand gun ik mezelf een ontspan/magneetmassage bij Monique.Totale ontspanning, rust, zelfinzicht en bewustzijn maken dat ik er elke keer weer naar uitkijk. De tijd die Monique voor je neemt en het luisterend oor dat ze heeft maakt het elke keer weer een "verwen" momentje voor mezelf.
Super fijn bij Monique, de massages maar ook de persoonlijke aandacht en begeleiding. Mindfullnes trainingen zijn ook zeer aan te raden. Ze geeft je handvaten om jezelf te zijn.
Ik ben erg blij dat ik naar E-Balanz ben gegaan. Je komt in een warm bad terecht met fijne resultaat gerichte behandelingen. Ik zou het iedereen aanraden. Monique is een topper!
Ik kom bij monique , voor de ontspanningsmassage en magneetmassage . Ik heb artrose in mijn handen , en heb heel veel baat bij de massages , en de magnesium gel en olie die ze gebruikt. Ik kan het iedereen aanraden . Ik voel me fijn , ontspannen en rustig als ik ben geweest . Ik hoop nog lang van deze massages te kunnen genieten .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid