facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor E&B systeembouw

E&B systeembouw

Info

E&B werkt met houtskeletbouw. Dankzij de toegepaste materialen zijn de woningen zeer brandveilig, goed geïsoleerd en milieutechnisch verantwoord.

Geschiedenis

E en B systeembouw is een jong bedrijf, ontstaan door de samenwerking van de bedrijven Alder timmerwerken en aannemersbedrijf fa v.d. Bosch en zn, beiden uit Boekel.
Door deze krachtbundeling kunnen we toch al terugblikken op 25 jaar ervaring in de bouw en houtbewerking.

het systeem bestaat uit het al eeuwenoude en wereldwijd beproefde houtskeletbouw systeem.
Houtskeletbouw betekent dat de dragende constructie (de muren) bestaan uit houten staanders en liggers. Omdat het grootste gedeelte van de constructie prefab vervaardigt is kan een volledig woonhuis wind- en waterdicht zijn binnen 2 dagen na aanvang van de bouw.

E en B systeembouw past ook een aantal innovatieve bouwmethodes toe zoals de fundering/vloerplaten van Futura, vlaswol spouwisolatie en gelamineerd-houten verdiepingsvloeren van Poppensieker-Derix.
Door deze toepassingen wordt de bouwtijd aanzienlijk korter en wordt een flinke besparing op de bouwkosten gerealiseerd. Door de gebruikte materialen is de warmte- en geluidsisolatie zeer hoog, nagenoeg alles kan gerecycled worden en heerst er een aangenaam woonklimaat (goede vochtregulering, natuurlijke materialen).

Adres: De vlonder 13a, 5427 DB Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: +31492321537
Stad: Boekel
Route: De vlonder 13a
Postcode: 5427 DB



op zoek naar gerelateerd: Systeembouw aanbouw, Wat is systeembouw, Houtskeletbouw Eindhoven, Bouwbedrijf Boekel, Hout systeembouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Grinsven Bouw Van Grinsven Bouw 638 meter Super goed bedrijf
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar E&B systeembouw met het openbaar vervoer


Boekel, Zuivelfabriek 350 meter
322
Boekel, Zuivelfabriek 370 meter
322
Boekel, Nia Domo 480 meter
256
655
Boekel, Nia Domo 490 meter
256
655
Boekel, Kerkstraat 490 meter
322

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid