facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DZB Leiden Ecotuin

DZB Leiden Ecotuin

Info

De Ecotuin van DZB Leiden is bedoeld om mensen voor te bereiden op werk. Deze mensen zijn o.a. bezig met het kweken van groenten op ecologische wijze.

Adres: Nachtegaallaan 41, 2333 XH Leiden
Telefoonnummer: 06-14544930
Stad: Leiden
Route: Nachtegaallaan 41
Postcode: 2333 XH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zam Zam Zam Zam 3 km Zam Zam
Verplancke Groente & Fruit Verplancke Groente & Fruit 3 km Iedere week met verse groente en fruit op de markt. Dinsdag-Hillegom Donderdag-Nieuw ...
Recensies
Ene Frans H. die bij dit bedrijf werkt vindt het normaal om mensen uit te schelden online. Als dit soort types hier werken heb ik weinig vertrouwen in dit bedrijf. Overige reviews zeggen ook genoeg.
Ik geef DZB Leiden 3 sterren. Ik heb er ongeveer in de periode van 2011 tot en met 2020 ongeveer gewerkt. Niet alles even ging goed. Maar de algemene indruk is dat het ongeveer een 6 tot een 7 geeft. Ik heb nog geen afscheid kunnen nemen. Maar dat komt puur door de covid perikelen.
Zéér slecht bedrijf, nemen mensen alleen maar in de maling!! Schande dat de gemeente Leiden hiermee in zee gaat!!!!
Goed ervaring gehad met DZB. Vooral de beveiliger is behulpzaam en heeft me meerdere malen geholpen. De beveiliger heet Ali en heeft een baard. Heel goed persoon
Ik heb een medische verklaring, maar daar wilde de beveiliger niets van weten. Astma, copd.. het maakt niet uit. Hier moet je een mondkap dragen. Absurd.
Fijn om te werken
Het bedrijfsrestaurant is publiek toegankelijk. Ga gerust eten. Minder valide mensen verzorgen het zelfbedieningsbuffet.
goed dat dat er is voor deze mensen
Alcohol schenken zou niet mogen.
Goeie lolakatie,prima begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid