facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dyonne Fotografie

Dyonne Fotografie

Info

Kijk voor meer informatie www.dyonnefotografie.nl of mail naar [email protected]

Adres: Schoolpad 8, 3851JE Ermelo (gemeente)
Stad: Ermelo
Route: Schoolpad 8
Postcode: 3851JE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rianne Hazeleger Fotografie Rianne Hazeleger Fotografie 556 meter Fotograaf in Ermelo
Kelly's fotografie Kelly's fotografie 825 meter Erg fijne sfeer tijdens de shoot. Zelfs met 3 kinderen onder 2 jaar erg leuke foto's ...
Rianne Fotografie Rianne Fotografie 1 km Dutch Wedding & Lifestyle photographer
El'amour Fotografie El'amour Fotografie 1 km Welkom op mijn fotografie-pagina hier op Facebook. Op deze pagina wil ik mijn mooiste...
Marieke Fotografie Marieke Fotografie 2 km Marieke maakt leuke en spontane foto's! Echt een aanrader
Geliefd Fotografie & Design Geliefd Fotografie & Design 13 km Ik heb nu een aantal keer met Everdien samengewerkt. Altijd op tijd, flexibel, duidel...
ImaginePhoto ImaginePhoto 22 km Henri van Imaginephoto heeft onze bruiloft vastgelegd op 5 juli 2019. We hadden van t...
Recensies
Dyonne maakt prachtige foto’s maar de service is helaas niet naar verwachting. Je ontvangt een proef gallerij waar nog volgens eigen zeggen een final edit over wordt gedaan. Die final edit zie je pas na betaling. Ik had een aantal vragen bij foto’s en dit kon bewerkt worden. Andere details verwacht ik wel dat een fotograaf ook zelf ziet en bewerkt. Na betaling zag ik tot mijn verbazing dat beloofde aanpassingen niet waren gedaan en ook andere details zijn over het hoofd gezien. Kan gebeuren dus ik kaartte het aan. Maar ondertussen heb ik sterk het vermoeden dat het Dyonne niet uit maakt nadat je betaald hebt want mijn mails en instagram dm’s worden al sinds 3 mei genegeerd, ook na reminders. Ik werk veel met fotografen en dit heb ik niet eerder mee gemaakt. Ik hecht veel waarde aan service en ik vind het negeren van klanten echt niet oké. Ik denk dat Dyonne echt goede fotografie skills heeft, een mooie studio en ze was tijdens de shoot ook erg sociaal maar maar door de slechte na service kijk ik met minder plezier naar mijn foto’s en daar baal ik van.
In november 2022 heb ik mijn zwangerschap vast laten leggen door Dyonne. Dyonne heeft een prachtige thuis studio , ik voelde mij gelijk op mijn gemak en Dyonne weet precies wat mooi past bij de persoon die zij fotografeert. Ik zou Dyonne zeker nog eens vragen voor een shoot , nog steeds erg dankbaar voor alle mooie foto's!
19 mei 2023 zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag, waarbij we Dyonne hadden uitgekozen als fotograaf! Goede keuze! Ten eerste, wat een leuke vrouw, die je op je gemak stelt! Erg belangrijk bij zo'n spannende dag. Vooraf hadden we aangegeven, de standaard portretfoto's te willen, maar vooral een mooie indruk van de dag, en daarbij indrukken en emoties van onszelf en onze gasten. Dyonne zag ALLES! zonder dat dat vervelend is En was er op de juiste momenten, ook wanneer je denkt, moet ze niet even wat drinken, of naar het toilet? We hebben nu al een kleine selectie,en kijken enorm uit naar het totale album. Die selectie zat al binnen 1 a 3 dagen in de mail. Aanrader!!! Nogmaals dank Dyonne, voor het vastleggen van onze dag.
Ondertussen heeft Dyonne al 3 keer prachtige plaatjes van ons geschoten. Dyonne is een rustige spontane vrouw met veel geduld. Gezellig en geïnteresseerd waardoor je je al snel op je gemak voelt. Je mag gewoon jezelf zijn waardoor het niet geforceerd is. En wat we vooral enorm waarderen is dat ze meedenkt met de kinderen. Stuitert er 1 van de energie dan speelt ze daarop in. Kortom, ze is erg gericht op haar klant. Wij komen zeker terug voor nog eens een shoot.
Dyonne neemt de tijd en weet mooie, intieme plaatjes te maken terwijl we zelf gewoon in de woonkamer zaten! Ook voor ons zoontje van anderhalf nam ze de tijd en we hebben echt een paar mooie foto's van ons gezin gekregen. Heel erg bedankt!
Wij hebben al 3 fotoshoots gehad bij Dyonne en ze blijft ons verbazen met haar prachtige foto’s! We kunnen keer op keer niet kiezen uit de galerij. Ze heeft geduld, kan goed met kinderen werken en wij voelde ons snel op ons gemak. Wij zullen Dyonne zeker aanbevelen. Investeren in foto’s, leuk voor nu en later. Bedankt voor je mooie werk, wij zijn er erg blij mee
Dyonne heeft onze trouwfoto's gemaakt en wat zijn we er blij mee. Ze heeft prachtige, spontane foto's van ons en van onze gasten gemaakt, precies op de manier zoals we iedereen kennen. Ze stelde ons op ons gemak tijdens de fotoshoot en luisterde naar al onze wensen. Daarnaast is Dyonne echt op de achtergrond aanwezig, je hebt bijna niet door dat ze er is en foto's aan het maken is. Echt prachtig gedaan. Nogmaals heel erg bedankt!!
Dyonne was onze fotograaf tijdens onze grote dag. Veel complimenten gekregen van onze daggasten dat ze zo'n prettige aanwezigheid is en dit hebben wij zelf ook zo ervaren. De foto's die ze afleverde waren stuk voor stuk prachtig! Kortom: we hadden geen betere keuze kunnen maken en ik zou Dyonne aan iedereen aanraden!
Wij zijn super blij met de foto's die Dyonne voor onze bruiloft heeft gemaakt. De dag is helemaal compleet en de foto's zijn zo mooi in kleur! Dyonne is rustig en gezellig aanwezig. Echt een aanrader als fotograaf!
Dyonne kwam tijdens ons familieweekend foto's maken. In een hele ontspannen setting zette ze ons op de foto zonder dat we het gevoel hadden te moeten poseren. Ze stelde iedereen op zijn of haar gemak en stelde tussendoor vragen om spontane foto's te kunnen maken. In tweetallen, kleine groepjes of met de hele familie, alles kwam aan bod en was mogelijk. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid