facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dyon van den Berg

Dyon van den Berg

Info

Graphic Designer | Photographer | Videographer

Adres:
Telefoonnummer: +31652653226
Stad: Hellevoetsluis


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Printshop Hellevoetsluis Printshop Hellevoetsluis 796 meter PRINTSHOP HELLEVOETSLUIS, JOUW REGIONALE EN ONLINE PRINTSHOP! Waarom moeilijk doen a...
Design Xpressions Design Xpressions 796 meter Design Xpressions - ontwerp - drukwerk - advertenties
Fotografic Art Design Fotografic Art Design 1 km Super vriendelijk! Kom hier altijd terug om voor de hele familie pasfoto's te laten m...
Ampersand Studio Ampersand Studio 1 km Fotografie & Grafische vormgeving
Keus Design Keus Design 1 km Keus Design is een bureau dat ontwerpt en adviseert op het gebied van grafische vormg...
Bluebeard Media - Films & Photography Bluebeard Media - Films & Photography 2 km Films & Photography
G VII G VII 2 km Heel fijn contact vooraf. Ondanks dat het last-minute was alle ruimte om goede afspra...
3Dlayeredscenery 3Dlayeredscenery 2 km Designer of medieval scenery for 3D printing.
Picture Perfect Dogs Picture Perfect Dogs 2 km Mijn passie voor hondenfotografie is begonnen door mijn eigen viervoeter Ivy, een moo...
Recensies
Van begin tot eind super! Ben als klant vanaf het begin professioneel geholpen. Ze nemen de tijd om je te helpen met het samenstellen van je droomkeuken. Ze delen waardevolle adviezen en geven je tijd en ruimte om goed na te denken over de opgestelde offertes wordt zeer gewaardeerd. Na akkoord, houden ze goed contact en zijn ze flexibel als het gaat om eventuele wijzigingen. De monteurs, zijn echte vakmannen, leveren kwaliteit en vriendelijk. De na service mag ook zeker niet ontbreken, ze staan dezelfde dag nog op de stoep. Al met al een bedrijf die de klant begrijpt en zich verplaatst in de klant, dat maakt het proces enorm prettig. Kan niet anders dat een goede beoordeling achterlaten, wij zijn ontzettend blij met onze keuken en met de keuze voor van den Berg Keukens.
Goede service van begin tot eind! Van advies tot het plaatsen. Altijd snel en netjes geholpen. Zelfs 2,5 jaar na het plaatsen van de keuken kunnen we terecht met vragen bij Van den Berg Keukens.
Super tevreden met vd Berg Keukens de frontplaat vd vaatwasser kwam los en ze kwamen snel langs om deze weer vast te zetten. Na een paar weken kwam er een nieuwe en werd snel gemonteerd. Binnen 5 min weer weg.
Nieuwe keuken bij Van den Berg samengesteld, top service! Altijd bereikbaar en staan je netjes te woord. Keuken binnen een week geplaatst en super netjes gewerkt! Heel erg fijn!
Super geholpen door vandenBerg Keukens. Er was een probleem met de Quooker op kantoor. Ze kwamen direct langs en hebben het opgelost. Hij werkt weer super en iedereen hier is weer blij met de snelle thee!
Fijne service en goede kwaliteit keukens en apparaten! Wij hebben recent een Quooker laten installeren door vandenBerg Keukens. Dat verliep erg soepel en we zijn erg blij met de nieuwe kokend water kraan!
Beetje lastig om hier een goed beeld van te krijgen. 9 jaar geleden een vaatwasser gekocht en dat staat me nog helder voor de geest. Deze werd ingepakt en wel in de keuken gedropt...... "U plaatst hem toch zelf" daar kwam hij natuurlijk niet mee weg, maar toch het idee alleen al. Nu we we opzoek zijn naar nieuwe keuken weer een bezoekje gebracht. Leuke keukens gezien maar het valt op dat er toch veel items slecht functioneren kasten die je met 2 handen moet openen, enz Het lijkt me dat een showroom juist tiptop inorde moet zijn. Misschien kwamen we op het verkeerde moment, maar we kijken nog even rustig verder.
Vandaag een nieuw keukenblok in de bijkeuken laten plaatsen. Goede prijs/kwaliteit. Vanaf het ontwerp tot aan het plaatsen zijn we goed geholpen en leek niets te veel moeite. We raden van den Berg Keukens B.V. iedereen aan.
Van A tot Z een fantastische beleving bij van den Berg Keukens en vanuit daar een schitterende design keuken die geheel aan onze wensen voldoet. De oprechte aandacht en professionele advies maken dit een zaak die staat voor vakmanschap waar u zeker eens een kijkje moet nemen.
Perfecte service! Wij hebben een kraan besteld die bij het monteren niet bleek te passen niet de fout van Leo vd Berg. Zonder extra kosten heeft de monteur een oplossing bedacht en is hiervoor heen en weer gereden. Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid