facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynamite Magic Shop

Dynamite Magic Shop

Info

Dynamite Magic Shop is the largest Magic Shop in Europe. Next to our large online shop we sell over 4000 items (directly from our warehouse) into our brick and mortar shop in Velden (Netherlands)



"Dynamite Magic Shop is de grootste échte goochelwinkel van de Benelux! Je kunt onze winkel gewoon bezoeken en professionele goochelaars zullen je verbazen met de allerbeste goocheltrucs en illusies. Maar natuurlijk vind je er ook de allerbeste streetmagic trucs, goochelboeken, goochel-dvd's, speelkaarten en ga zo maar door. Omdat er enkel professionele goochelaars werken in onze winkel kunnen wij je van een goed advies voorzien welke gebaseerd is op een jarenlange ervaring. O ja - Dynamite Magic Shop bestaat al vanaf 1998 !"
Adres:
Telefoonnummer: 077-4722378
Stad: Velden



op zoek naar gerelateerd: Dutch Magic Shop, Goochelwinkel Maastricht, Magic shop Den Haag, Illusionist trucs kopen, Professionele goocheltrucs, Goochelen, Professionele goocheltrucs met uitleg, Goochelkaarten kopen
Recensies
Gefeliciteerd met het 25-jarig jubileum van Dynamite Magic Shop! Jullie toewijding, expertise en geweldige service hebben geleid tot deze indrukwekkende mijlpaal. Bedankt voor jullie bijdrage aan de goochelgemeenschap en op naar nog eens 25 jaar succesvolle magie! Freddy Vander Auwera Alfred Goochelclub Lucky Ring Vilvoorde, België
Voor mijn cosplay als Dr. Strange op zoek naar een leuk trucje als gimmick. Via het contactformulier al de volgende dag fijn en deskundig antwoord gekregen. Een paar dagen later werd in de winkel zélf nog meer deskundig advies gegeven en oprecht de tijd voor mij genomen. Heel blij mee en nu ga ik oefenen om confetti uit mijn handen te laten schieten. Top-service!
Zeer goede ervaring met online bestellen op de webshop, groot aanbod van goochel trucks. Top service! Ook bij probleem super snel opgelost! Terugkerende klant. Pascal B. Youtube: Der Alterego
Ik heb jaren geleden mijn eerste goocheltrucs en speelkaarten bij jullie besteld. Een hele fijne winkel en goede service. Ze denken graag met je mee en hebben veel kennis over de producten!
Al 20 jaar de beste Magic Shop van Nederland en omstreken! De mannen hebben enorme passie voor magie en denken graag met je mee binnen het gigantische assortiment. Topservice bij bestelling op afstand en live magic ervaring in de winkel!
Fantastische winkel. Ook in deze gekke tijden doet Dynamite Magic Shop er alles aan om hun publiek te bereiken. Elke week een online bijeenkomst om hun klanten te woord te staan. Los daarvan ook een geweldige winkel om eens langs te gaan. Heeft men niet wat je zoekt, denken ze mee na of zorgen ze dat dit snel beschikbaar is. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft in de goochelkunst.
René is super vriendelijk en die helpt de klanten en heeft veel in de winkel en heel vriendelijk
Ik was in de buurt op vakantie en dacht ga eens langs in de winkel, de eerste keer dat ik er was viel naar mijn gevoel een beetje tegen. Ik had het idee dat de betreffende medewerker er geen zin in had en mij snel weg wou hebben. Desondanks toch twee trucjes gekocht. Aangekomen bij mijn huisje bleek een van de trucjes niet goed te zijn, ik belde om te ruilen en dat was geen probleem. Ik vertelde dat ik wat later zou zijn dan de oorspronkelijke openingstijd en dat was ook geen probleem ik kon en mocht gewoon langskomen. De betreffende persoon die er die week eerder was stond er nu ook, zonder problemen mijn product kunnen ruilen, en ondanks dat hij eigenlijk pauze had nam hij toch de tijd voor mij om wat extra uitleg te geven... Gewoon in zijn eigen tijd. De misschien ietwat teleurstellende eerdere bezoek ruimschoots goed gemaakt door deze extra service de tweede keer!! Ik raad deze winkel zeker aan en ik zal er zeker ook meerdere producten gaan bestellen in de toekomst. Gewoon de extra service en persoonlijke aandacht heb ik als zeer prettig ervaren!!
Ik ben hier wel goed geholpen, kreeg het gevoel 'speciaal' te zijn.
Geweldige winkel voor de goochelliefhebber! Kundig personeel wat je overal mee wilt helpen en leuke trucs demonstreert in de winkel! Als je besteld heb je het binnen 1 a 2 werkdagen in huis Mits het op voorraad is Zelfs als je avonds een berichtje stuurt krijg je vaak nog snel antwoord. Ook hebben ze elke week nu een livestream waar er veel spullen Ook recent uitgekomen spullen weg gaan voor een leuke prijs! Als je een echte goochelliefhebber bent is dit de plek waar je moet zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid