facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynamicvision

Dynamicvision

Info

Verkoop en onderhoud van computers en telefoons. Tevens bedrukken we ook shirts , canvas , mokken en relatie geschenken.

Geschiedenis

Computer/ Laptops verkoop en reparatie Nieuw en Gebruikte Hardware

Onderhoud Bedrijfsnetwerken/Servers

Reparatie Telefoons en Tablets Apple,Samsung,....



"computer reparatie service en refurbished telefoons tevens afdrukken op t shirts en diverse materialen"
Adres: Voorstraat 69d, 4153AJ Beesd
Telefoonnummer: 0345683254
Stad: Beesd
Route: Voorstraat 69d
Postcode: 4153AJ



op zoek naar gerelateerd: Voorstraat 69 Beesd
Recensies
Mooie zaak en alles verkrijgbaar geweldig personeel !!
Top computer winkel. Zeer goede kennis van zaken, goed advies en prima service. Verder ook verschillende print mogelijkheden. Zelf T-shirts e.d. Naast zeer goed advies over nieuwe computers, laptops, printers, kun je hier ook terecht voor probleempjes met jouw eigen apparatuur. Dan hoef je niet jouw apparaten op te sturen naar een importeur, maar gewoon hier afgeven. Waar kan dat nog? Nou hier in Beesd. Top. Ook in deze winkel zit een hoek van Kinder Crea. Als je nu iets van Halloween wikt kopen, dan moet je daar zeker naar. Een geweldig "eng" aanbod.
Dit bedrijf is een superieur bedrijf en als Wim het niet meer weet dan weet niemand het meer. Prijs kwaliteit zeer goed en daarbij altijd optimaal bereikbaar ook in het weekeind en zelf vanaf zijn vakantie adres na 24 uur. Op en Top geweldig, eigenlijk 10 sterren waardig.
Zeer kundige reparatie service. Eigenlijk hebben ze hier alles wat met computers te maken heeft. En is het niet op voorraad in de winkel, dan bestellen ze het hier voor je. Vriendelijk personeel, en denkt echt met je mee in oplossingen. Helaas zijn deze bedrijven weinig te vinden in anno 2019.
Hele goede service!!!
Goede winkel. Vakundig personeel
Zeer slechte service!
JE WORDT DAAR GOED GEHOLPEN.
Snelle service...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid