facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynamico Fysiotherapie & Training

Dynamico Fysiotherapie & Training

Info

Dynamico Fysiotherapie & Training. Locaties: Rucphen, Tilburg en Zevenbergen.

Geschiedenis

FYSIOTHERAPIE
Blessures, fysieke klachten of ongemakken? In veel gevallen kunnen onze therapeuten deze klachten verlichten of verhelpen door hersteltherapie, massage, advisering en sportbegeleiding. Ook als het gaat om hardnekkige blessures.

Het aanbod van verschillende behandelingen is in de loop van de tijd fors gegroeid. Voor een flink aantal van deze methodes kunt u bij ons terecht. Maar welke klacht is nu precies het beste voor uw klachten? Neem direct contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

TRAINING
Een uniek concept in de regio: Verantwoord sporten door professionele begeleiding. Samen bepalen we uw persoonlijke doelen en de manier om hier zo verantwoord en effectief mogelijk te komen. Iedereen start onder persoonlijke begeleiding.

Wij nemen uw gezondheid en resultaten serieus ongeacht uw fysieke conditie, met of zonder beperkingen. Uw lichaam, onze expertise!



"Iedereen is gemaakt om te bewegen. Maar soms beweeg je niet zoals je zou willen en weerhoudt jelichaam je om te doen wat je wilt. Iets houdt je tegen: een blessure, pijn, een beperking? Misschien ontbreekt het je aan energie of tijd? Of lukt het niet om je eigen prestaties te verbeteren?Wij vinden dat iedereen optimaal moet kunnen bewegen binnen de mogelijkheden van zijn lichaam. Het team van Dynamico bestaat uit een brede range hoog opgeleide medewerkers. Allemaal experts op hun eigen gebied van beweging. Betrokken mensen die maar één doel voor ogen hebben: jouw doel. Met fysiotherapie of fitness helpen ze je dat te bereiken.Wat je doel ook is, Dynamico zet je weer in beweging!"
Adres: Kozijnenhoek 80, 4715RG Rucphen (gemeente)
Telefoonnummer: 0165853370
Stad: Rucphen
Route: Kozijnenhoek 80
Postcode: 4715RG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 12:30
Zondag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dynamico Rucphen openingstijden, Dynamico inloggen, Osteopaat Dynamico Rucphen, Dynamico Zevenbergen, Fysio Rucphen, Dynamico facebook, Groepslessen Dynamico rucphen, Fitness Rucphen
Recensies
Hier kun je goed sporten! Alleen jammer dat ik weinig uitleg heb gekregen betreft mijn sportprogramma. Het lijkt me namelijk niet dat ik altijd op het zelfde niveau moet sporten, maar dat er de bedoeling is van stappen maken? Ik weet ook niet goed bij wie ik hiervoor terecht moet. Ook kan ik nergens op de website de tijden vinden van het sporten, aangezien ik de openingstijden van het weekend graag wil weten, omdat ik doordeweeks veel moet werken. Verder werken er vriendelijke mensen en hangt er altijd een fijne sfeer.
Deer goede ervaringen mee. Altijd snel een afspraak kunnen maken en goed geholpen. Vooral erg blij met de hulp van Jeroen!!
Prima fysio praktijk met vriendelijke mensen. Ook goede gelegenheid om te kunnen trainen/sporten
Goede service en hulp, professioneel personeel, die je graag helpen.
Ik ben daar heel goed en professioneel geholpen.
geweldige plek om lekker te zweten en sterk te worden
Sportschool met goede begeleiding door medewerkers met de juiste kennis
Goede verzorging en altijd vriendelijk
Top service op hun gebied
Mooi gebouw en prima medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid