facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynamic Motion

Dynamic Motion

Info

Wil je in een gezellige sfeer, met succes, aan je doel(en) werken? Dan kan je bij ons terecht! Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.

Geschiedenis

Altijd die stap willen wagen om toch te gaan sporten? Bij Dynamic Motion is de drempel laag! Persoonlijke aandacht en ondersteuning, sportiviteit, menselijkheid en gezelligheid staan hier centraal!

Adres: Tramweg 25, 3255MB Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0187-645277
Stad: Oude-Tonge
Route: Tramweg 25
Postcode: 3255MB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 12:30
Zondag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Dynamic motion groepslessen, Hapkido Oude Tonge, Boksen Oude-Tonge, Nick van Eeden uit Oude-Tonge, Hardlopen Oude Tonge, Personal trainer Oude-Tonge, FOCUS Middelharnis, Dynamic motion dewi online shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FOCUS health & fitness FOCUS health & fitness 63 meter FOCUS Health & Fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezo...
Recensies
Prima fitness plek, goede begeleiding!
Hele fijne sportschool waar gezelligheid en je grenzen verkennen hand in hand gaan! Zelfs in een moeilijke corona tijd is er altijd gezicht naar mogelijkheden om te kunnen sporten. En nu is het weer als vanouds heerlijk sporten. Thanks team Dynamic Motion
Fijne sfeer in deze sportschool. Biedt naast de fitnessruimte ook verschillende groepslessen aan. Personal training ook mogelijk.
Een fijne sportschool met professionele trainers waar iedereen zich welkom voelt. Veel persoonlijke aandacht. De mogelijkheid om aan verschillende lessen deel te nemen op hetzelfde abonnement en een schone fitnessruimte met een ruime keuze aan apparaten.
Ik vind dit een geweldige sportschool fijne eigenaren en goed personeel. Goede begeleiding als je dat nodig hebt en uitstekende groepslessen. Kortom een sportschool met veel mogelijkheden voor fanatieke sporters.... Keep on going guys..!!
Een heel fijn en gezellig fitnesscentrum. De sportschool heeft mooie, schone zalen, een uitgebreid lesrooster en professionele medewerkers. Ik heb het altijd erg naar mijn zin hier en ik voel me op mijn gemak. Hier wordt niet op je neergekeken.
Het is een schitterende sportschool en een fantastisch team .
Heel aangename sportschool waar je jou direct welkom voelt! De groepslessen zijn zeker een aanrader en worden gegeven door topmensen!
Mooie sportschool die goed bereikbaar is en volop parkeergelegenheid heeft. De sportschool heeft een aantal zalen waar diverse groepslessen en krav maga gegeven wordt. Krav maga is een Israëlische verdedegingssport.
Heerlijk sporten onder leiding van geweldige mensen, die van alles uit de kast trekken om ons de mogelijkheid te bieden om ons ding te doen. Erg gezellig ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid