facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dynamic Balance Acupunctuur

Dynamic Balance Acupunctuur

Info

Dynamic Balance Acupunctuur is een professionele acupunctuur praktijk in Oosterbeek. De praktijk heeft een sfeervolle behandelkamer met een afscheiding om te kunnen omkleden. Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten.

Geschiedenis

Dynamic Balance Acupunctuur is een professionele acupunctuur praktijk in Oosterbeek.

Goed bereikbaar met fiets, auto, openbaar vervoer (gratis parkeerplaats en bushalte op max. 5 minuten loop afstand)

Kernwaarden: Aandacht - Respect - Betrouwbaarheid - Betrokkenheid - Doeltreffendheid

De praktijk heeft een sfeervolle behandelkamer.

Online je afspraak inplannen kan 24 uur per dag.

Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten zoals:
• Spanning, Stress / Burn-out
• Pijnklachten: Chronisch of Acuut, gewrichtspijn, spierpijn, peespijn, rugpijn,
schouderpijn, nekpijn, pijn in de heupen, kniepijn, enkelpijn, voetpijn, elleboogpijn, pijn in de handen, buikpijn enzovoort.
• Hoofdpijn, migraine,
• Allergieën: hooikoorts, voedselallergie, huisstofmijt, dieren
• Gynaecologische klachten
• Overgangsklachten
• Zwangerschapsklachten
• Huidproblemen
• Hoge of lage bloeddruk
• Keel, neus en oorklachten
• Lage weerstand
• Astma
• Slaapstoornissen
• Oogklachten
• spijsverteringsklachten
• Klachten aan het zenuwstelsel

Staat je klacht er niet bij bel of mail gerust om te weten wat acupunctuur voor jou kan betekenen.



"Dynamic Balance Acupunctuur helpt bij het bestrijden van alle soorten pijnklachten zoals oa. hoofdpijn, migraine, rugpijn, schouderpijn, kniepijn, pijn door blessures, menstruatiepijn.Verder bij spanning, stress en burn-out klachten. Oprichter en acupuncturist Pepijn Zuurdeeg heeft de passie om zoveel mogelijk mensen van hun klachten af te helpen. Liever nog preventief te behandelen om klachten te voorkomen. Zijn kernwaarden zijn Aandacht, Respect, Betrouwbaarheid, Betrokkenheid en Doeltreffendheid. De praktijk is warm en sfeervol ingericht en ligt in een mooie omgeving. Via de website kan je zelf je afspraak 24-uur per dag online inplannen. Benieuwd wat acupunctuur voor jou kan betekenen? Vraag om informatie via de mail, tel. of website"
Adres: Annastraat 5, 6862 CG Oosterbeek
Telefoonnummer: 06 42787678
Stad: Oosterbeek
Route: Annastraat 5
Postcode: 6862 CG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tooropstraat 43 Arnhem
Recensies
In de praktijk van Pepijn hangt een hele prettige en rustige sfeer. Ik heb tot nu toe 4 behandelingen gehad en ben heel blij met de ontspanning en verlichting die het mijn lijf tot nu toe heeft gebracht. Pepijn stemt de behandeling heel goed af op mijn persoonlijke klachten en voorkeuren. Super!
Al een aantal jaren kom ik bij Pepijn in zijn praktijk. De eerste kennismaking was na een doodlopend pijntrajekt, na een aantal behandelingen door Pepijn ben ik van de heftige pijnen afgekomen die alleen te bestrijden waren met zware medicijnen. Nu bezoek ik de praktijk voor zogenaamd regelmatig “onderhoud“. Pepijn is een fijne, zeer kundige vakman die tijd en aandacht voor je heeft. Ik beveel hem dan ook hartelijk aan. Dank voor je goede zorg Pepijn.
Bij Pepijn in zijn praktijk voel ik me veilig en gedragen. Hij werkt heel respectvol, snijdt hout en slaat de spijker op z’n kop met wat hij zegt en doet. Aan het eind van een sessie en daarna brandt m’n vuur, stroomt m’n energie en voel ik me alsof ik net een heerlijk warm bad heb gehad. Na drie sessies voel ik me als herboren. Dank je wel Pepijn!
Hele fijne eerste ervaring gehad. Relaxe fijne rustige man, die goed weet en uit kan leggen wat hij doet! Ben benieuwd wat het mij gaat brengen! Tot nu toe veel ontspanning en een stukje pijn verlichting.
Een hele fijne ervaring gehad en mijn gewenst resultaat behaald misschien nog wel beter. Pepijn legt alles duidelijk uit en oordeelt niet. Ik heb veel geleerd over mijn lichaam en wat wel en niet voor mij persoonlijk werkt. Deze kennis zal ik voor altijd bij me dragen. Bedankt :
Geweldig kundig en professioneel geholpen! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Pepijn en hij neemt oprecht de tijd voor je. Geen vraag is gek of raar. Pepijn heeft mij geholpen bij een probleem waar andere deskundigen geen oplossing meer hadden, afgezien van zware pijnmedicatie. Zeer aan te raden!!
Dat was fijn! Het was niet mijn eerste acupunctuur behandeling maar wel de eerste keer bij Pepijn. Hij geeft veel informatie, legt goed uit en op een prettige, rustige manier. Volgens mij verstaat hij zijn vak goed en weet heel goed hoe hij de beste behandeling kan geven. Mijn klacht was meteen een stuk minder. Ik kan Pepijn zeker aanbevelen als je klachten hebt want acupunctuur werkt zo veel beter dan een behandeling in het reguliere circuit.
De afspraak bij pepijn was fijn omdat hij heel rustig uitlegt wat hij doet en waarom, hij lost dingen ook intuitief op, naast dat hij goed onderlegd is. Hij had de plek waar ik last van had al gauw gevonden en meer. Ik ga er met plezier naartoe en kom er ontspannen vandaan! Een echte aanrader voor klachten die een huisarts of masseur niet kan oplossen. Mariel
Pepijn is heel vriendelijk. Vraagt goed door naar je klachten en legt vervolgens alles rustig en zorgvuldig uit. Na 1 behandeling kan ik nog weinig zeggen over resultaat, maar het was een prettige ervaring.
Accupunctuur met persoonlijke aandacht. Pepijn is zeer vakbekwaam en betrokken bij het welzijn van zijn cliënten. In een rustgevende omgeving was er een natuurlijke opbouw van de behandeling die duidelijk effect heeft op mijn lichaam. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid