facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dylana's Dance Center

Dylana's Dance Center

Info

Dylana's Dance Center; de allround dansschool met kwaliteit en gezelligheid!

Geschiedenis

Op zoek naar een allround dansschool in Nieuw Vennep? Zoek niet verder! Bij ons ben je aan het juiste adres. Of je nu komt voor streetdance of stijldansen, een bachata of breakdance, het kan allemaal! In ons nieuwe hippe en sfeervolle pand hebben we ruimte voor alle soorten dans en fun! Ben je enthousiast en wil je graag een keer meedoen? Je kunt je online inschrijven voor een gratis proefles of gewoon even bellen! See you soon!

Adres: Haverstraat 103-105, 2153 GD Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252769103
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 103-105
Postcode: 2153 GD



op zoek naar gerelateerd: Dylana's Dance Center app, Line Dance Nieuw Vennep, Ballet Nieuw-Vennep, Wendy's Dance Company, WDC Dance, Breakdance Hoofddorp, Balletstudio Flex, Meerdance opzeggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wendy's Dance Company Wendy's Dance Company 504 meter Door ziekte kon ik niet meer door gaan en kon fluiten naar mijn tegoed op mijn ritten...
DanceFlow dansstudio DanceFlow dansstudio 1 km Gezellige dansschool, met instroom op alle leeftijden en elk niveau.
Jennifer4dance Jennifer4dance 2 km Paaldansen is topsport en is de beste work-out die er is! Tijdens een paal work-out o...
Recensies
Ik ben al bijna tien jaar enthousiast lid van Dylana’s Dance Center in Nieuw Vennep. Ik volg er de zumba lessen. Dylana geeft op een professionele en enorm enthousiaste manier les. Het uur vliegt altijd om. Iedere week kijk ik er weer naar uit de lessen te volgen. Ik volg twee zumba lessen per week.
Dylana is een geweldige danseres die haar energie én kennis en kunde weet over te brengen. Als je als volwassene niet ‘gewoon’ wil dansen, maar echt beter wil worden ben je hier aan t juiste adres!
Al jaren dans ik zumba bij Dylana. Zij is een echte professional en een zeer veelzijdige docente. Door haar passie en enthousiasme is het dan ook iedere week weer een feestje om naar Nieuw Vennep te gaan. Daarnaast geeft zij ook allerlei leuke cursussen om samen met mijn partner te dansen, bootcamp samen met mijn vriendin en aan het eind van het seizoen kijken we allemaal uit naar de eindshow in het theater. Geweldig Dylana!
In een woord: geweldig! Wij hebben de honeymooncursus gevolgd. De sfeer was heel goed, Dylana is geduldig, professioneel en attent! Wij zijn allebei niet echt dansers maar hebben genoten van de lessen en een mooie openingsdans neer kunnen zetten :
Het is de leukste dans centrum je bent je zelf daar en je leert super veel en de mensen zijn super aardig en de kinderen die daar dansen het is echt een aanrader als je van dansen houdt
Dylana is erg gepassioneerd en straalt enorm veel energie uit, waardoor ik keer op keer super energiek haar lessen volg. Zelfs wanneer deze online zijn! Ze is een topper!
Elke les weer een feest. Wil je écht leren dansen ook als je al boven de 25 bent, ben je hier op de juiste plek! Je wordt continu uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Ook wanneer je lekker aan je conditie wilt werken, kun je aan de slag met Zumba en Strong by Zumba. Kortom: kwaliteit én gezelligheid.
Supergezellige dansschool voor jong en oud met lessen in allerlei soorten dansstijlen! Mijn favoriet is Zumba: elke week weer een feestje met leuke dames in alle soorten en maten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid