facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dye Pretty

Dye Pretty

Info

Knippen, kleuren, haarverlenging. Alles kan! Dye Pretty is dé kleurspecialist van regio. Voor welke nieuwe look ga jij?! Stuur vrijblijvend een berichtje.

Adres: Foppenpolder 4, 3155EA Maasland
Telefoonnummer: 31652358709
Stad: Maasland
Route: Foppenpolder 4
Postcode: 3155EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Knip&Zo Knip&Zo 926 meter Kapsalon voor Dames, Heren & Kinderen
De Kniphoek Maasland De Kniphoek Maasland 1 km Mijn haar was nog licht vochtig na het föhnen, en er waren ook wat plukken vergeten m...
Kapsalon Haarscherp Kapsalon Haarscherp 1 km De haarstylisten van Kapsalon Haarscherp maken je kapsel altijd beter dan je van tevo...
Recensies
Mijn zusje en ik hebben beide bij Kristy ons haar laten verven en knippen. Kristy is erg vakkundig en geeft eerlijk advies. We zijn dan ook beide met prachtig haar de salon uitgelopen en ze heeft er twee vaste klanten bij.
Er gaat geen dag komen dat ik naar een andere kapper ga. Kristy is echt een topper en ben altijd zo ontzettend blij met m'n haar. Goed advies, heeft verstand van haar vak en is ook nog eens heel erg gezellig!
Fijne ervaring. Super goed geholpen en maakte mogelijk wat andere kappers niet konden. Ze is erg eerlijk en legt alles goed uit. Ik heb er 7.5 uur gezeten voor een super resultaat. Door de 1 op 1 aandacht leek de tijd zo voorbij te vliegen.
Ontzettend fijne kapper. Mijn haar heeft nog nooit zo mooi gezeten. Luistert naar wat je wil en geeft goed advies! Knippen en kleuren bij mij altijd perfecte ervaring.
Ik ben heel erg blij met mijn haartjes. Er word hier niet alleen geknipt, kapt en knappert. Maar ook ge beeldhouwt, als in dat mijn haar geknipt is naar hoe het valt, doet en beweegt. Dat is knap en heel fijn. Daar worden je haartjes gelukkig van!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid