facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DV-systems

Info

Wij hebben service en scherpe prijzen hoog in het vaandel staan. Wij komen bij u aan huis om optimaal kunnen helpen met al uw computerproblemen!

Geschiedenis

Op 13 november 2009 zijn wij het bedrijf DV-systems gestart. Wij zijn twee broers die, ook in onze vrije tijd, veel bezig zijn met computers. Het is begonnen als een reparatieservice voor kleine computerproblemen, maar inmiddels zijn wij steeds verder gegroeid. U kunt nu niet meer alleen voor kleine of grote reparaties bij ons terecht, maar ook voor een nieuwe computer of laptop en zelfs voor computerles bij u thuis. Wij verkopen naast nieuwe computers en laptops ook tweedehands systemen.

Bij een reparatie proberen we altijd of we het ter plekke bij u thuis kunnen reparen. Als dat niet mogelijk is nemen wij de computer mee. Na de reparatie wordt de computer netjes thuis afgeleverd en weer helemaal aangesloten. Als u een nieuw of gebruikt systeem bij ons koopt, leveren wij deze werkend af bij u thuis. U kunt er dus gelijk mee aan het werk. Alle standaard programma’s, zoals Windows, word, e-mail, etc., die u nodig heeft worden geïnstalleerd.

In deze tijd waarin alles digitaal gaat, zijn er ook nog genoeg mensen die nog niet zo handig zijn met de computer. Voor deze mensen bieden wij computerles aan bij u thuis. Wij komen naar u toe en u krijgt les op uw eigen computer of laptop. U kunt zelf aangeven wat u graag wilt leren en dit wordt u op uw eigen tempo aangeboden.

DV-systems streeft naar:

• Een zo goed mogelijke service bij u thuis;
• Een lage prijs voor nieuwe en gebruikte systemen;
• Een zo snel mogelijke reparatie van uw systeem;
• De nieuwste hard- en software;
• Een zo snel mogelijke aflevering van uw nieuwe systeem.

Adres: Anker 10, 7891ME Klazienaveen
Telefoonnummer: 0653479205
Stad: Klazienaveen
Route: Anker 10
Postcode: 7891ME


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Procom Klazienaveen Procom Klazienaveen 695 meter Service die tegenwoordig zeldzaam te noemen is. Vorige week daar een videokaart gebra...
Installatiegereedschap Installatiegereedschap 989 meter ik gebruik voor mijn hobby nogal wat soldeerspul, en aangezien mijn vaste leverancier...
Recensies
Twee PC's en 2 laptops laten opwaarderen, waaronder een behoorlijk zwaar belaste PC. Nu, alle 4 werken ze fantastisch. Alles is behouden, alles opgewaardeerd en ze lopen beter als van te voren. DV Systems: enorm veel dank voor jullie uitmuntende werk en prettige service.
Snelle service bij vastgelopen laptop. Binnen enkele dagen weer helemaal als nieuw!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid