facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duyts Bouwconstructies

Adres: Van Slingelandtstraat 28 , Amsterdam 1051 CH, NL
Telefoonnummer: 020 684 7475
Stad: Amsterdam
Route: Van Slingelandtstraat 28
Postcode: 1051 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: constructiebureau amsterdam, soorten bouwconstructies, bouwkundig constructeur amsterdam, van eden bouwconstructies, voorbeelden bouwconstructies, afshin mahram, duyts fundering, strackee
Recensies
Duyts Bouwconstructies heeft constructietekeningen beoordeeld voor onze aanbouw van 2,5 meter waarbij er geen draagmuren zijn aangepast. Zij hebben hier 7 uur voor gerekend en net zo veel gekost als het maken van de tekeningen. Daarbij hebben ze de tekeningen afgekeurd omdat er een sonderingsrapport nodig zou zijn binnen een straal van 12,5 meter. Uiteindelijk is er nog een constructiebureau aan te pas gekomen om de tekeningen te laten beoordelen en die hebben de constructie direct goedgekeurd. Al met al wordt er dus onnodig veel geld gerekend voor een beoordeling waar we niets aan hebben gehad. Krijgen sterk de indruk dat dit bedrijf alleen maar geld wil verdienen en geen service verleent.
Ik was vroeger een keer langs voor een gesprek. Ze zouden nog met mij in contact blijven. Ik belde ze paar keer en kreeg nooit de juiste persoon niet aan de lijn. Ze lieten daarna niks horen. Ik had het gevoel dat ik in de steek werd gelaten.
Snel geholpen
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Duyts Bouwconstructies.

Amsterdam architecten

openingstijden, locatie, vervoer. Van Slingelandtstraat 28 amsterdam aannemers kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Duyts Bouwconstructies adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Duyts Bouwconstructies. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Duyts Bouwconstructies delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Betonhoeve De Betonhoeve 3 km Groot gebouw veel zalen ...netjes ..vriendelijk personeel
Arcam Arcam 3 km Leuk modern en eigenzinnig expositie-gebouw met veel glazen wanden en wanden van meta...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid