facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duynenwater

Duynenwater

Info

Coming soon...



"Bijkomen van de dagelijkse drukte, lekker luieren in de zon, relaxen op het strand of op de ligweiden. Het uitgestrekte, helderwitte zandstrand van de bosrand tot de waterkant. Voor degene die niet houdt van zand tussen de tenen zijn er diverse groene ligweiden. In de zon, in de schaduw, in het geroezemoes of in een rustig deel: voor iedereen een ideaal plekje in de natuur."
Adres:
Stad: Best


Recensies
Mooi strandje, relax, genieten, natuur, rustig... Af en toe een plonsje. Ook goed met dieren, evenementen TOP en Dominator 2023 was zalig vooral RAW
Mooi recreatie gebied. Voldoende schaduw bij warm weer. Waren er tijdens de fotofair.
Ik ben onlangs naar E3 Strand geweest en ik kan met alle enthousiasme zeggen dat het een geweldige ervaring was. Vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik me direct welkom door het vriendelijke personeel en de prachtige omgeving. E3 Strand is een paradijs voor liefhebbers van strand en wateractiviteiten. Het strand zelf is ruim en goed onderhouden, met zacht zand en helder water. Het was een genot om daar te ontspannen, te zonnebaden en te genieten van de rustige omgeving. Wat E3 Strand echt bijzonder maakt, is het brede scala aan activiteiten dat wordt aangeboden. Of je nu wilt zwemmen, varen, kajakken, paddleboarden of gewoon lekker wilt spelen in het water, er is voor elk wat wils. Ik heb persoonlijk genoten van het kajakken op het meer - het gaf me een gevoel van vrijheid en avontuur. Het recreatiegebied rondom het strand is ook fantastisch. Er zijn tal van groene gazons en picknickplekken waar je kunt ontspannen en van een heerlijke maaltijd kunt genieten. Het is een geweldige plek om quality time door te brengen met familie en vrienden. Daarnaast biedt E3 Strand ook faciliteiten zoals douches, toiletten en kleedkamers, wat erg handig is. Ik waardeerde ook de aanwezigheid van professionele en attente strandwachten, waardoor ik me veilig voelde tijdens het zwemmen. Wat betreft de prijzen, vond ik E3 Strand redelijk geprijsd. De toegangsprijs was redelijk voor de geboden faciliteiten en activiteiten. Bovendien was het de moeite waard, gezien de kwaliteit van de ervaring die ik had. Al met al kan ik zeggen dat mijn bezoek aan E3 Strand een absoluut hoogtepunt was. De prachtige omgeving, de diverse wateractiviteiten en de vriendelijke sfeer maakten het tot een geweldige bestemming voor ontspanning en plezier. Ik raad E3 Strand ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke strandervaring.
Lig je lekker op 't strand komt elke 5 minuten een dieselwagentje voorbij met mensen die er werken.....blijkbaar te lui om te lopen. Kortom ...constant in de diesellucht en stof die ze doen opwaaien......nooit meer E-3 strand
Mooi en gezellig cafe. Tevens een van oudsher gezellig natuurbad waar ik al vele jaren met plezier heb gezwommen. Laatste tijd heb ik de indruk dat het niet meer zo druk is. Verder een hele mooie omgeving langs de A67 waar je absoluut geen.overlast van hebt. Er worden ook regelmatig concerten verzorgd.
Heel gezellig. Het strand is veel vooruit gegaan de laatste jaren. Water ziet er echt heel schoon en mooi uit. Bijna geen rommel op de grond. Entree bedraagt maar 5 euro per persoon. Kleine prijs voor een gezellige dag aan het water!
Voor ons een zware tegenvaller. Kom hier al meer dan 20 jaar met veel plezier. Veel zien veranderen. Logisch ook. Sinds eind vorig jaar is het achterste deel van het strand afgesloten waardoor nog maar een relatief klein stuk van het hele E3 beschikbaar is om te recreëren. Resultaat: geen rustig plekje meer te vinden, dus liggen we tussen de blowende jongeren met te harde muziek. Jammer. Snel op zoek naar een andere plek om lekker rustig aan het water te liggen.
Ticket €5 en mag jij gewoon tot laat blijven tot die open is, ook pinnen mogelijk. Volgens mij is het schoonste water in Eindhovense omgeving. Groot zwemmen area, maar jammer is dat op de strand is geen schaduw, dus moet een stukje verder lopen.
Ik was hier voor de Fotofair op een deel van het. terrein afgeschermd van de 'normale' strandgasten. Mooi terrein voor evenementen, met camper staplaatsen en vaste toiletgelegenheden. Volgens mij is het voor de badgasten wat minder leuk dat het terrein zo opgedeeld is, zeker met het warme weer, daarom geen volle score van 5 sterren
Heel fijn strand. Goed bereikbaar. Niet duur. Heel ondiep. Paar waterplanten, maar dat went. Gratis parkeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid