facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duwatech

Duwatech

Info

Duwatech neemt uw zorg uit handen bij de omschakeling naar het nieuwe verwarmen.
#warmtepompen #klimaattechniek #duurzaamverwarmen



"Duwatech neemt je zorg uit handen bij de omschakeling naaraardgasvrij aardgasvrij & duurzaam verwarmen.Duwatech staat voor duurzame warmtetechniek. Wij zijn een installatiebedrijf dat zich richt op het verduurzamen van bestaande woningen. Wij bieden daarbij een totaalpakket aan. Van advies tot en met het daadwerkelijk installeren. Hiermee bieden wij een complete oplossing om de woning van het gas af te halen.Wij hebben kennis en ervaring in huis op het gebied van warmtepompen, ventilatie, vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren. Wij denken graag met onze klanten mee over het in één keer of in fases overstappen naar het gasloos verwarmen en koelen van de woning.Duwatech werkt met de warmtepompen NIBE en Daikin."
Adres:
Telefoonnummer: +31610238132
Stad: Koog aan de Zaan



op zoek naar gerelateerd: Gevel warmtepomp met ingebouwde WTW-unit
Recensies
Eind november 2022 was het lang gewenste moment daar, onze all-electric warmtepomp wordt geplaatst. Na gesprekken met verschillende installateurs was er slechts één bedrijf genaamd DUWATECH, die aanbood om een warmteverliesberekening te laten maken. Het blijkt dat ons huis voldoende is geïsoleerd en geventileerd om van het gas af te gaan. Na een advies gesprek met Martijn en de gewenste warmteverliesberekening door Petra, hebben wij besloten tot de aanschaf van een Daikin Alltherma lt warmtepomp met 180 liter boiler. Wij waren erg onder de indruk met hoeveel rust en plezier Martijn en de 2 J's hun werk als een geolied team verrichten waarbij samenspraak en veiligheid op een hoog niveau staan.
Erg tevreden met de installatie van onze airco's door Duwatech. Installatie en afwerking beide van erg hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid