facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duurzaam Nijeveen

Duurzaam Nijeveen

Info

2025 - Nijeveen Energie Neutraal. Met het gehele dorp werken aan een schonere wereld en samen besparen op de energierekening Wie wil dat niet? Doe je mee?

Geschiedenis

In 2015 is op initiatief van de Dorpsvereniging Nijeveen de Dorpsvisie 2015-2025 opgesteld. Dit met als doel om projecten te initiëren die erop gericht zijn om de leefbaarheid in Nijeveen te behouden en te versterken. Eén van de thema's die worden uitgewerkt is Energie & Duurzaamheid. Hiervoor is een lokale werkgroep in het leven geroepen die ondertussen wordt ondersteund door de stichting SEN (Samen Energie Neutraal). Inmiddels is ook de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) bij het project betrokken en zijn de eerste stappen gezet om het project daadwerkelijk vorm te gaan geven en een transitie in gang te gaan zetten.

Adres: Correspondentieadres: Dorpsstraat 20, 7948 BR Nijeveen
Telefoonnummer: (06) 137 63 040
Stad: Nijeveen
Route: Correspondentieadres: Dorpsstraat 20
Postcode: 7948 BR



op zoek naar gerelateerd: Zonnepark mandeveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sun Energy Systems Sun Energy Systems 238 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid