facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor dutchmarq

dutchmarq

Info

B2B marketing & sales netwerk, opgericht door Paul Hassels Monning. Groei in pipeline tot 100% plus & omzet voor de beste B2B spelers. Zie dutchmarq.nl

Geschiedenis

Businessgroei met moderne B2B sales & marketing. Opgericht door salesgerichte B2B strateeg, trainer, spreker en auteur Paul Hassels Monning.

DutchmarQ biedt B2B bedrijven in IT/Tech, dienstverlening en Energie/Sustainability salesgeriohte, hands-on oplossingen in:

- moderne sales strategie
- projectmanagement
- trainingen/workshops
- keynote presentaties

Zie ook dutchmarq.nl

English: http://dutchmarq.com



"B2B marketing & sales oplossingen: programmamanagement, commerciële & digitale strategie, trainingen, lezingen & workshops.Trainingsaanbod: inbound marketing & sales, social selling, BD & sustainability, leadmanagement."
Adres: Koninginneweg 3, 3941 DP Doorn
Telefoonnummer: +31 34 34 209 31
Stad: Doorn
Route: Koninginneweg 3
Postcode: 3941 DP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interieur in Kleur Interieur in Kleur 137 meter
YTShowtime YTShowtime 204 meter Dance - Choreographer - Entertainment - DJ - Model - Hostess - Rolling
De Buren - Particuliere Dienstverlening De Buren - Particuliere Dienstverlening 299 meter "De Buren" voor alle onderhoudswerken in huis en tuin, w.o. verbouwingen, schilderwer...
Jopportunity Jopportunity 510 meter www.jopportunity.nl, Find & Select professionals
Centrum Malena Centrum Malena 1 km Vertaald door Google Wim en Sabina zijn ongelooflijke en hartelijke wezens die in sta...
Studio Independent Recordings Studio Independent Recordings 2 km Vertaald door Google Kan zijn Origineel Może być
doebrigade doebrigade 3 km Als sidekick van dynamische ondernemers trek ik stagnerende projecten vlot en/of pak ...
Recensies
Ik werkte vorig jaar samen met Paul en dutchmarq aan een sales- en marketingplan voor de Benelux, bij Diligent. Ik was toen nog maar net bij Diligent begonnen, en de kennis en het enthousiasme van Paul maakten niet alleen een grote indruk op mij maar hebben mij ook op het juiste spoor gezet voor mijn rol als Marketing Manager. Het was fijn samenwerken en sparren met Paul over verschillende strategieën en campagnes die werken voor Diligent. Ook nu nog krijg ik regelmatig goedbedoelde raad of interessante artikels toegestuurd door Paul. Kortom: een waardevolle, eerlijke en vooral leerzame samenwerking.
Ik heb erg positieve ervaringen met dutchmarq. In mijn rol als Marketing Manager bij een groot internationaal logistiek bedrijf, heeft dutchmarq unieke meerwaarde geleverd voor ons op het gebied van online lead generation en sales & marketing alignement.
Met een frisse kijk op de verbinding tussen sales en marketing heeft Dutchmarq ons van een stevige zet in de goede richting voorzien. Naast de noodzakelijke theorie brengt Paul een praktische hands-on aanpak mee. We kijken met veel plezier terug op zijn bijdrage... wordt vervolgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid