facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutchdjskool

Dutchdjskool

Info

Dutch Dj Skool is een DJ School waar zowel beginners als gevorderden . Je kunt er terecht voor DJ maar ook voor Producers.



"Dutch Dance Music Academy is het opleidingsinstituut voor DJ-ing en muziekproductie! Met een persoonlijke aanpak helpen wij jou richting die muzikale kick van dat grote podium."
Adres: Franseweg, 3911 DH Elst, Utrecht, Netherlands
Stad: Elst
Route: Franseweg
Postcode: 3911 DH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: DJ cursus Utrecht, DJ cursus voor volwassenen, DJ school Eindhoven, DJ cursus STAP-budget, DJ cursus kosten, DJ workshop kinderfeestje Utrecht, DJ cursus kind, DJ School Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budovereniging Elst Budovereniging Elst 24 km Wij verzorgen verschillende budo-sporten: Kickboksen, MMA, Grappling, Kempo, judo, Ji...
Rijschool Westeraam Rijschool Westeraam 26 km Wat een geweldige rijschool. Voor alles in een keer geslaagd. Een top team van motori...
Drumschool Fred Lankamp Drumschool Fred Lankamp 26 km Altijd plezierig en deskundig zonder te gaan vervelen iedere keer vernieuwend.
Recensies
Ik heb bij Joost de 1 op 1 opleidingen gevolgd. Dit heb ik op geheel eigen tempo kunnen doen. Het heeft me zeer goed geholpen om de ideeën waarmee ik niet verder kwam op een professionele manier uit te werken. Hierbij de goede uitleg, lesstof en ondersteuning gehad, waarbij ik met trots mijn eerste nummer heb kunnen uitbrengen bij een label! Heel veel geleerd en zeker aan te raden!
Michiel Twigt/Dj Michael Mess Ik heb bij Joost met veel plezier de DDMA VIP cursus gevolgd! Reden dat ik voor deze cursus gekozen heb, is omdat hij goede begeleiding aanbied 1 op 1, mede dmv bijvoorbeeld een begeleidende map, met veel goede info en tools die goed bruikbaar zijn tijdens de studie, goede en persoonlijke begeleiding, waarbij het vaak ook wel eens een half uurtje later mocht worden, maar geen probleem was. Joost was altijd bereikbaar, snel en open voor extra hulp, mocht ik nog vragen hebben, ook nadat ik al langs was geweest voor mijn studie uren. Veel geleerd, ook hoe ik met Ableton werken kon, en zo na een mooie tijd ook mijn Producers Certificaat kunnen halen, waar ik Joost echt dankbaar voor ben; want heb mede daardoor al drie eigen tracks kunnen maken! Fantastisch! Dank Joost voor je enorme bijdrage hieraan, en ik kan iedereen echt deze studie/cursus van harte aanbevelen!
Ik heb ontzettend veel geleerd van de gedetailleerde masterclasses die DDMA hebben! Dit heeft me weer een stap verder gebracht
Ik heb mijn vriend voor zijn verjaardag een dj workshop bij Joost cadeau gedaan. We hebben een geweldig leuke middag gehad. Joost ontving ons met koffie en taart en daarna kon het echte werk beginnen. Joost heeft verschillende draaitafels waarover hij ons enthousiast heeft verteld. Na een korte uitleg konden wij zelf de knoppen bedienen en hebben we muziek gemixt. Ook heeft Joost een paar voorbeelden van zijn eigen producties aan ons laten horen. Tot slot kregen een we een certificaat van deelname mee. We hebben een hartstikke leuke en leerzame middag gehad. Deze workshop is een aanrader!
Samen met mijn moeder een DJ masterclass gevolgd bij DDMA. Een verjaardagscadeau voor haar 70e !! verjaardag. Enerzijds als leuk uitstapje maar zeker ook om wat meer van de DJ wereld te weten te komen. De passie waarmee Joost zijn vak uitoefent is aanstekelijk, aan het einde van de dag hadden we inzicht in wat er allemaal bij komt kijken, konden we zelf twee plaatjes aan elkaar mixen en heeft Joost ons laten zien hoe het door een professional gedaan wordt. Joost, bedankt voor je enthousiasme en aan iedereen die op zoek is naar de juiste partner om zijn/haar skills op te poetsen..... DDMA is the place to be!!!
Ik heb de dj basis opleiding gevold, vond het een super ervaring en heb er veel van geleerd en overgehouden. Ben gestart bij nul en heb alle greepjes van het vak onder de knie gekregen ben nu nog altijd verder aan het bouwen op de basis technieken die ik bij Dutch Dance Music Academy geleerd heb. Ik raad deze opleiding zeker aan voor beginende dj’s die graag willen bij leren. Ben super blij met de samenwerking met Joost!
Ik had al enige ervaring, maar van Joost nog meer tips gekregen om nog beter te kunnen mixen. Ik beveel ieder aan die verder wil met dj een cursus bjj DDMA te gaan volgen
De allereerste groepsmasterclass van Joost over muziekproductie bijgewoond en wat mij betreft zit hij nu al op het juiste spoor; kundig, heldere uitleg en veel interactie met-en tussen de deelnemers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid