facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Wool Diva

Dutch Wool Diva

Info

Dutch Wool Diva: voor breien, haken, spinnen, weven en meer!

Geschiedenis

Ben jij ook zo moe van iedere keer dezelfde garens en wol overal? Breien, haken en spinnen is veel leuker met unieke handgeverfde garens en spinwol!

Alle DWD sokkengarens en spinwolletjes zijn handgeverfd in kleine oplages. Daarnaast voert Dutch Wool Diva een aantal garens van het (europese) merk LangYarns.

Alle garens en wol worden in Europa ingekocht en geproduceerd waardoor de ecologische voetprint zo klein mogelijk blijft en waarbij we het welzijn van de dieren voorop stellen.



"Sinds 31 mei 2019 verkopen wij enkel nog online! Geen afhaal!Breien, haken en spinnen is veel leuker met unieke handgeverfde garens en spinwol!Alle DWD sokkengarens en spinwolletjes zijn handgeverfd in kleine oplages. Daarnaast voert Dutch Wool Diva een aantal garens van het europese merk LangYarns.Alle garens en wol worden in Europa ingekocht en geproduceerd waardoor de ecologische voetprint zo klein mogelijk blijft en waarbij we het welzijn van de dieren voorop stellen."
Adres:
Stad: Zevenaar



op zoek naar gerelateerd: Sheep Yarn Nederland, Lontwol glitter, Lontwol spinnen, Standhouders breidagen Zwolle, Podcast handwerken, Haken Zwolle, Wolwinkel in zwartsluis, Knitting for Olive Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebal stickers Rebal stickers 541 meter Vanuit de Zevenaarse keukentafel worden er leuke dingen verzonnen en gemaakt zoals: ...
Bioplasticshop Bioplasticshop 1 km De webshop voor duurzame materialen voor bedrijven, onderwijs en particulieren
Recensies
Prachtige winkel en een echte snoepwinkel voor liefhebbers van mooie wolletjes! Ook de workshops zijn goed georganiseerd zodat je echt leert waar je er voor bent. Gezelligheid troef met onze Diva! Vergeet ook de Ontbreitjes niet op de donderdagochtenden.
Goede wol, waar mijn vrouw blij van wordt. Prettige persoonlijke service en aandacht. Geen vraag is te veel. De winkel waar elke man, met een vrouw die breit of spint, goede aankopen kan doen! Leuke afwisseling in het assortiment.
Fijne winkel in prachtig oud pand in centrum Zevenaar.
Goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid