facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Pub de Zaak

Dutch Pub de Zaak

Info

Dutch Pub de Zaak is al ruim 18 jaar het gezelligste eet/feest café van nunspeet en omstreken. Volg de pagina voor nieuwtjes en de leukste evenementen.



"Bar, Café, Dutch Pub de Zaak is al ruim 30 jaar het begrip in de gemeente Nunspeet en in de omliggende dorpen/ steden.Naast de functie van uitgaan is het sinds 2017 ook mogelijk om bij ons uit eten te gaan. In 2017 is het bedrijf gaan uitbouwen en hebben ze nu ook de functie van eetcafé restaurant nunspeet. restaurants bij mij in de buurt, eten bij mij in de buurt, plaatsen om te eten bij mij in de buurt, diner, disco, bier, heineken, speciaal bier, hamburger, goedkoop eten, nunspeet, veluwe, wijn bar restaurant, uit eten, schnitzel, sate, salade, pubquiz, carpaccio, drinken, restaurant nunspeet, uit eten nunspeet, uiteten nunspeet, uitgaan nunspeet, kroeg nunspeet, night club, club, cafe nunspeet, café nunspeet, restaurants, bruin bar,"
Adres: Stationslaan 19-21, 8071 CJ Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341252524
Stad: Nunspeet
Route: Stationslaan 19-21
Postcode: 8071 CJ



op zoek naar gerelateerd: De Zaak Nunspeet menukaart, De Zaak Nunspeet dicht, Zaak Facebook, Stille tocht Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DeBuuren DeBuuren 9 meter Voor iets wat een grand cafe genoemd wordt slechte hygiëne. Toiletten zagen er niet u...
Recensies
Gezellige kroeg. Leuke sfeer. Prima eten. Ook voor mensen die van jaren 80 muziek houden wordt er regelmatig iets georganiseerd. Na 23.00 uur komen vooral de jongeren en blijft het heel gezellig!
Fijne service lekker gegeten mooie prijs!
Gezellige sfeer en vriendelijk personeel!Service: 5/5
Aardige gasten, lekker biertje, behoorlijk gedateerde tentService: 4/5
Echt heerlijk eten en gezelligheid
Prijzig, maar altijd gezellig opdienen ZaMiBoService: 5/5
Geluncht op het terras. De uitsmijter was prima, lekker brood, 3 eieren, ruim kaas en ham. Bediening was aardig, vlot en netjes.
Gezellige kroeg met leuk personeel!
Nog in de tijd geweest van voor de versoepeling. Eten en drinken toegestaan op het terras. Vriendelijke bediening en het eten was meer dan voldoende van kwaliteit. NB Harry om 5 sterren te krijgen zal je moeten beginnen om mij geen Thomas te noemen.
Super eten! Top tijd gehad met gezellig personeel. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid