facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Premium Grill Hellendoorn

Adres: Ommerweg 153, 7447RD Hellendoorn
Telefoonnummer: +31572367502
Stad: Hellendoorn
Route: Ommerweg 153
Postcode: 7447RD


Recensies
Gezellig en leuk ingericht restaurant. Menukaart is zowel in het Twents als het Nederlands. De bierkaart heeft veel keuze. Aangezien we uit Italië komen is het extra leuk om te zien hoe bijv het voorgerecht werd opgediend in een klomp. Nachos uit de klomp was ruimschoots voldoende. Het mix-vis voorgerecht met o.a. paling, garnaaltjes etc was perfect. De hoofdgerechten fish and chips en kip spies met sate vonden we in principe klein uitvallen, maar je kreeg wel 2 bakjes met aardappeltjes uit de oven en friet en 1 bakje boerensalade. Al met al toch voldoende gegeten . Als ‘toetje’ twee speciale koffie; noaberkoffie en Mexicaanse koffie. Mijn tafelpartner wilde graag de slok in de Noaberskoffie apart proberen en kreeg een vol borrelglas met deze homemade kruidenbitter. Overheerlijk !! Het personeel is vriendelijk en vlot.
Super mooi restaurant met een heerlijk groot terras. We hebben hier heel goed en degelijk gegeten! Spareribs waren erg mals en goed op smaak. Stoofpotje echt een aanrader super lekker! Zullen hier zeker nog een x terug gaan als we weer in het gebied zijn Parkeren: Rond om restaurant zijn parkeerplaatsen vindbaar.
Heerlijke lunchstop op onze ‘oranje’ wandeling gestart vanaf Landal. Aanrader om de lunch proeverij te nemen. Heerlijk gevarieerde hapjes en deze plank was ruim voldoende voor twee personen. Vriendelijk personeel en leuke locatie.
Gisteravond een Proeverij van asperges als voorgerecht gehad, heerlijk!!Eten: 4/5
Heerlijk gegeten, prachtig interieur en hele fijne bediening! Echt waar voor je geld. Zeker een aanrader!
Wat een leuke menukaart hebben ze daar. Allemaal namen van gerechten in het dialect opgeschreven. En 2 voorgerechten worden geserveerd in een klomp, hoe leuk is dat... En de borden zijn gewoon een houten plank. Een absolute aanrader
Mooi en sfeervol restaurant, helaas viel de lunch tegen, broodje met vis salade voor €12 was goed maar te klein voor de prijs. Maaltijd salade voor €17 was slecht, weinig verse sla en weinig zalm met veel ingekochte koolsalade die bovendien niet meer vers was. Aangegeven dat koolsalade bijna bedorven was, mijn vrouw en ik hebben beide geproefd, feedback was dat het aan de chilisaus lag die door de koolsalade zat. Men ging voorbij aan de mededeling dat mijn vrouw 30 jaar als kok in de horeca en instellingen heeft gewerkt en echt wel weet wat ze proeft.
De entourage, bediening en het vlees waren prima in orde. Maar waarom steeds meer restaurants geen verse groenten serveren is voor mij een raadsel. Al met al is de prijs die betaald moest worden niet in overeenstemming met een goed stukje vlees, wat friet en een bakje salade. Kortom te veel geld voor wat je op je bord krijgt.
Heerlijk gegeten. Vriendelijk, schoon, eten subliem!!!!
Heerlijke lunch .mooie dag dus flesje witte huiswijn erbij nx speciaals behalve de prijs 32.50 euro .nou jongens das echt van de zotte .niet meer heen gaan !!!!! Tap biertje grand prestige ook 6.25 .ik pas voor deze zaak .erg jammer idee de prijs op de bierkaart vermelden !!! Verder is inderdaad 32.50 voor mooie wijn niet duur maar voor huiswijn en verder geennkeuze wel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid