facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Polo Masters 'Finals' 23rd of September

Dutch Polo Masters 'Finals' 23rd of September

Info

Dutch Polo Masters

Geschiedenis

De Dutch Polo Masters is het sociale en sportieve hoogtepunt van het Nederlandse polo seizoen!

Moedig de teams aan tijdens de waanzinnige wedstrijden. Met top paarden, professionele polo spelers en internationale teams, zijn de wedstrijden het hoogste niveau. Hoewel het magistrale aantrekkingskracht heeft voor een exclusief publiek, is het niet alleen toegankelijk voor de ‘happy few’. De Dutch Polo Masters is toegankelijk voor iedereen.

De Dutch Polo Masters 'Finals' beleef je in een exclusieve setting in een grote mooi gedecoreerde tent langs het veld. De bijzondere setting met DJ en heerlijke hapjes en drankjes als diverse exclusieve cocktails, 'free flowing' Veuve Clicquot champagne en Swinckels bier, zorgen voor een unieke belevening en onvergetelijke dag.

Kom je met een klassieke of bijzondere auto, dan is er een speciale VIP Parking gereserveerd. Kinderen zijn van harte welkom en entree tot 12 jaar is gratis.

Players Night
Ieder jaar vieren de polo spelers ’n friends, de Players Night in een exclusieve club in Amsterdam. Dit event is open voor een beperkt aantal genodigden. Meld je aan via de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Adres: Bergseweg 28, 3633 AK Vreeland
Stad: Vreeland
Route: Bergseweg 28
Postcode: 3633 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Polo Club Vreeland Polo Club Vreeland 21 meter Heel gezellig. Goed georganiseerd.
NK Polo NK Polo 194 meter Heel gezellig. Goed georganiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid