facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Panna

Dutch Panna

Info

Dutch Panna is een moderne toeleverancier van pannavelden en -kooien voor sport en recreatie. Betrouwbaar, betrokken en flexibel.

Geschiedenis

Dutch Panna is een moderne toeleverancier van pannavelden en -kooien voor sport en recreatie. Betrouwbare leveringen, betrokkenheid en flexibiliteit zit in ons DNA. Al jaren vormen onze velden en kooien een succesnummer in gemeenten, bij sportverenigingen en op campings, schoolpleinen en sportaccommodaties.

Onze producten staan garant voor kwaliteit, veiligheid en heel veel speel- en kijkplezier. De pannavelden worden standaard geleverd in gegalvaniseerd staal. Wilt u een afwijkende coating op zowel de staanders en/of de gaasmat? Tegen een redelijke meerprijs is dat mogelijk! U moet dan uiteraard wel rekening houden met een langere levertijd.



"DutchPanna® is expert en fabrikant van dynamische en vandalismebestendige panna- voetbal- sportkooien en outdoor calisthenics toestellen. Ons vakmanschap en specialisme wordt steeds meer ingezet om vooral de jeugd een sportfaciliteit te geven op bijvoorbeeld een openbaar gemeente terrein, sportvereniging of schoolplein."

"DutchPanna® is expert en fabrikant van dynamische en vandalismebestendige panna- voetbal- sportkooien en outdoor calisthenics toestellen. Ons vakmanschap en specialisme wordt steeds meer ingezet om vooral de jeugd een sportfaciliteit te geven op bijvoorbeeld een openbaar gemeente terrein, sportvereniging of schoolplein."
Adres: Bennebroekerweg 93c, 1435 CH Haarlemmermeer
Telefoonnummer: +31638124000
Stad: Haarlemmermeer
Route: Bennebroekerweg 93c
Postcode: 1435 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf, kundige mensen,die weten wat ze doen
Erg fijne sport/voetbalkooi voor in de omgeving! Hier op het schoolplein in het dorp, maakt aanzienlijk minder geluid, is mooi en de kinderen blijven gezellig met elkaar bezig!
Ontzettend mooie producten! Echt onder de indruk van de kwaliteit de kinderen hebben er echt heel veel plezier van! Ron, bedankt!
Goede kwaliteit, correcte service, leuke mensen om mee samen te werken!
Heel klantvriendelijk, komen afspraken na, leveren goede kwaliteit en reageren snel.
Hele prettige samenwerking, Ron denkt mee en zet dingen uit. SUPER!!!!
Mooie stevige panna kooien.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dutch Panna.

Haarlemmermeer bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Bennebroekerweg 93c kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dutch Panna adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dutch Panna. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dutch Panna delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid