facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Magical Society

Dutch Magical Society

Info

Dutch Magical Society is een goochelvereniging waar vooral kleinkunst in zijn grootste vorm centraal staat. Wii bieden een plek voor het coachen, trainen en begeleiden van leden bij de ontwikkeling van een goochelact of voorstelling.

Geschiedenis

Dutch Magical Society is niet alleen een goochelvereniging maar een vereniging waar kleinkunst in zijn grootste vorm centraal zal staan.
Als Vereniging bieden we een plek voor het coachen, trainen en begeleiden van leden in en bij de ontwikkeling van een goochelact of voorstelling. We zullen de leden maar met name de jeugdleden motiveren en stimuleren bij het aanleren van trucs doormiddel van lezingen en workshops.
Elke 2de vrijdag van de maand houden we onze clubavond in het Magic Art Center in Bennebroek, en elke 3e vrijdag van de maand houden we onze clubavond in Exloo. Iedereen is welkom bij beide clubavonden aan te schuiven.

Adres: Meerweg 1a, 2121VA Bennebroek
Stad: Bennebroek
Route: Meerweg 1a
Postcode: 2121VA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ancient Arts Tattoo Ancient Arts Tattoo 76 meter Topper dit! Zet zeer mooie tatoeages. Kom er geregeld terug
Solalala Solalala 658 meter Solalala organiseert projectkoren voor beginnende en gevorderde zangers en verzorgt c...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid