facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Innovation Factory

Dutch Innovation Factory
Adres: Bleiswijkseweg 37E, 2712 PB Zoetermeer, Nederland
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Bleiswijkseweg
Huisnummer: 37E
Postcode: 2712 PB


Openingstijden

maandag: 08:30–17:00
dinsdag: 08:30–17:00
woensdag: 08:30–17:00
donderdag: 08:30–17:00
vrijdag: 08:30–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Waarom worden hier in godsnaam evenementen georganiseerd? Er is géén parkeerplek voor bezoekers, niet eentje! Het kleine parkeerterrein naast het pand is enkel voor medewerkers e.d. En tijdens evenementen wordt er precies dán door de gemeente politie en handhaving in de omgeving gecontroleerd op bezoekers die hun auto in een van de omliggende zijstraten proberen kwijt te raken. Het heeft nul zin om op deze locatie iets te organiseren.
IT op 1 plek: HBO opleidingen op het gebied van IT, incubator in de kelder en verschillende IT bedrijven inclusief innovatielabs
De oude boterfabriek is omgetoverd tot een mooi gebouw waar zich in 2015 bedrijven als Crossspring, Zetacom en de Haagse Hogeschool hebben gevestigd. Voor studenten is dit een leuke plek om te studeren, door de voldoende ruimte kan je hier goed werken aan projecten en concepten. De kantine mag wel verbeterd worden, maar ze hebben op zich wel voldoende aanbod. Tegenwoordig is het gebouw als proef tot 22:00 open op de meeste dagen.
Parkeren wordt bewust moeilijk gemaakt door de eigenaren van de locatie. Waardeloos, geen parkeerplekken voor studenten. Eten in de kantine is ook schreeuwend duur.nnBedrijven komen hier op de eerste plaats blijkbaar.
Hele gave locatie om alle It-startups te zien. Er is ook veel ruimte voor besprekingen. Het is vanaf Zoetermeer gezien wel afgelegen, maar wel een goede connectie met de snelweg. Als oude margarine fabriek ziet het er ook helemaal top uit. Persoonlijk vind ik de kantine heel prijzig maar wel heel lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid