facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Garden NL

Dutch Garden NL

Info

Tuinmeubelen van Dutch Garden. Sfeerimpressies en actualiteit in tuinmeubelland!

Geschiedenis

Zoekt u teak tuinmeubelen, dan bent u hier op het juiste adres.

Wij leveren teak tuinstoelen, teak tuintafels en teakbanken direct uit voorraad bij u thuis af.

Al onze teak tuinmeubelen worden door ons rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd en verkocht via onze ruime showroom in Naarden of online via deze site.




Door eigen import garanderen wij scherpe prijzen, uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Ons uitgebreide assortiment teakhouten tuinmeubelen omvat alles van teakbijzettafels vanaf 50 cm. in diverse vormen tot teaktuintafels van maar liefst 4 meter lang.

Uiteraard hebben we ook een grote keuze in teak tuinbanken, verstelbare teak stoelen, teak stapelstoelen, teak klapstoelen, teak loungemeubelen, teak deckchairs.

Ook voor parasols en tuinkussens voor uw teaktuinstoel bent u bij ons aan het goede adres, natuurlijk uit voorraad leverbaar.



Onze teakhouten tuinmeubelen worden uitsluitend vervaardigd van teakhout afkomstig van plantages, ook gebruiken we voor een aantal producten gerecycled teakhout.

Kortom zoekt u een teak boombank, teaktafel van 3 meter lengte of een teak klapstoel de Teakspecialist heeft het.

Zoekt u terrasmeubelen voor uw bedrijf, kantoor of vereniging neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden om uw horeca-terras, golfbaan, tennisbaan of uw sauna in te richten met onze fraaie teak tuinmeubelen.






Graag helpen wij u online verder via deze site of in de winkel.



Met vriendelijke groet,

De Teakspecialist



"Dutch Garden is gespecialiseerd in prachtige tuinmeubelen. Het kent een persoonlijke aanpak, waardoor je met veel service jouw nieuwe tuinbank, tuintafel, tuinset en/of loungeset kan uitkiezen. Wij denken bij elke stap met je mee. Vanaf het moment dat je op zoek bent naar advies over de inrichting van je tuin en je nieuwe tuinset, tot aan het thuisbezorgen en eventueel onderhouden van je tuinmeubelen. Natuurlijk houden wij rekening met specifieke wensen. Dutch Garden brengt alles gemonteerd en wel bij jou thuis en zetten het direct op de juiste plek in de tuin. Service met een glimlach!Nu ook private shopping! Mail of bel voor de mogelijkheden"
Adres: Amsterdamsestraatweg 7B-1, 1411 AW Naarden
Telefoonnummer: 035-6952934
Stad: Naarden
Route: Amsterdamsestraatweg 7B-1
Postcode: 1411 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Design tuinmeubelen merken, Dutch Garden Naarden, Dutch Garden gereedschap, Design tuinmeubelen sale, Dutch garden spade, Luxe tuinset 8 personen, Tuinmeubelen Amsterdamsestraatweg Naarden, Luxe tuinmeubelen outlet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spinwood Spinwood 276 meter Super gave tuinbank van Spinwood! In een kleinere voortuin helemaal perfect. Zo kunne...
Hout van Ons Hout van Ons 357 meter De maatwerk specialist voor houten binnen- en buitenmeubelen. Wij werken met alle soo...
Stoerhout Het Gooi Stoerhout Het Gooi 357 meter Wij zijn ongelooflijk blij met onze zithoek. Het proces verliep helemaal naar wens va...
De Stoor De Stoor 35 km De showroom is te bezoeken op afspraak.
Recensies
Zeer prettige en klantvriendelijk geholpen. Veel kennis van alle parasols die er staan en de verschillen worden goed uitgelegd. Wij zijn hartstikke blij met onze parasol!
Jullie zijn online goed te vinden en daarnaast hebben jullie mooie spullen die keurig op tijd geleverd worden. Dankjewel en ga zo door!
Een mooie en nette winkel, waar je professioneel geholpen wordt. Blij mee :
Wij zijn ontzettend prettig geholpen en er is door de werknemers van Dutch Garden enorm meegedacht. Onze bestelling is ook supersnel geleverd en wij zijn er heel erg blij mee. Laat de zomer maar komen.
Het contact met Dutchgarden via Gea was uitstekend. We hadden een nieuwe lounge bank en tafeltje nodig voor in de tuin. Binnen een 1/2 dag was duidelijk dat de hardhouten bank met de gewenste kussens uit voorraad geleverd konden worden. De stof was conform de kussens die we hadden voor de al aanwezige tuin stoelen. Tot onze aangename verrassing wordt de bank, tafeltje en kussens morgen al afgeleverd. Klasse team.
Belachelijke slechte service, dit maak je niet vaak mee. Hier bestel je een set tuinstoelen en krijg je verkeerde kussens geleverd. Kan een keer gebeuren maar nu een maand later heb ik nog steeds niet de juiste kussens ontvangen. En als je navraag doet, ontvang je soms pas na ruim een week antwoord. Niet dat het antwoord dan bevredigend is we hebben het druk en komen er zsm op terug! Te triest voor woorden. @Exotan, overdenk of je hier nog aan wilt leveren. Mijn tuin staat vol met jullie spullen maar dit is geen goede reclame.......
Wij zijn heel tevreden met onze aankopen bij Dutch Garden, goede uitleg over de verschillende merken. Wat ook fijn was is dat er mee gedacht werd over afmetingen en inrichting van de tuin. Zo hebben wij de tuinmeubelen gekocht die goed in onze tuin passen. Super fijn!
één ster is al te veel. Zo slecht in de communicatie, iets met een kastje en een muur....
Dank voor alle hulp! Netje en keurig te woord gestaan en dat wordt gewaardeerd!
Erg tevreden over de service van dutch garden tot op heden. Onze suns order via een andere leverancier welke compleet vastliep is super netjes overgenomen door Laura. Enige tijd moeten wachten, maar extra service voor opslag in de winter. Ook geregeld om even in de suns showroom de stoelen te kunnen bezichtigen! Ook aardige behulpzame dame aan telefoon Maria, dat is ook wel eens anders!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid