facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Food Valley Cycling Team

Dutch Food Valley Cycling Team

Info

Wij zijn een opleidingsteam voor Elite-Beloften, uit de regio Gelderland/Utrecht, in samenwerking met regionale wielerverenigingen.

Geschiedenis

"Ik denk dat ik het talent heb en bij het Dutch Food Valley Cycling Team halen ze dat er zeker uit!"

Om dit waar te kunnen maken investeren wij fors in de opleiding en begeleiding van onze Elite- en Beloften renners. Dat doen wij in samenwerking met de wielerverenigingen Axa Valleirenners Veenendaal, Wv Ede, JvR Batauwers (Tiel), Wv Reto (Arnhem) en de studentenwielerverenigingen Hellingproof (Wageningen) en R&TC Groenewoud (Nijmegen). We rijden een nationaal en internationaal programma. Wat ons anders maakt is onze visie op opleiden, waar we zwaar op inzetten. Het begeleidingsteam bestaat uit oud-beroepsrenner Jan van Velzen, oud-marathonschaatser en wielrenner Casper Helling, Marco Postma en een uitgebreid team voor de wedstrijden. Teammanager is René Bastiaansen.

Heb jij interesse? Neem dan contact met ons op door een berichtje te sturen!

Adres: Dorpsstraat 169, 6871 AJ Renkum
Telefoonnummer: 06-53544070
Stad: Renkum
Route: Dorpsstraat 169
Postcode: 6871 AJ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid