facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch FilmWorks

Dutch FilmWorks

Info

Dutch FilmWorks is sinds 1998 toonaangevend op het gebied van films, documentaires en tv-series. Van Spijt! tot Mannenharten en The Wolf of Wall Street!

Adres: Burgemeester Verderlaan 15, 3544 AD Utrecht (stad)
Stad: Utrecht
Route: Burgemeester Verderlaan 15
Postcode: 3544 AD



op zoek naar gerelateerd: dutch filmworks filmlijst, dutch filmworks illegaal downloaden, dutch filmworks lijst van films, dutch filmworks boete lijst, dutch filmworks tv series, dutch filmworks films 2018, dutch filmworks lijst series, dutch filmworks vacatures
Recensies
Laatst liep ik langs het hoofdkantoor van dit bedrijf, zo'n 25 meter achter me lag een sigarettenpeuk op straat. De bewaker vermoede dat ik deze op de grond had gegooidhad ik niet, toen hield hij me staande en vertelde mij dat ik 150euro moest betalen. Daarop ben ik snel weggerend en heb ik thuis allemaal DFW films gedownload. Nooit gekeken want ze zijn belabberd.
Geld besteden om downloaders op te pakken heeft natuurlijk geen nut. Dat geld kan beter worden besteedt aan een alternatief voor Netflix waar wel alle films zijn te vinden. Dan is het mijn geld wel waard.
Laagste van het laagste. Mensen willen beboeten omdat ze een filmpje hebben gedownload. Amerikaanse praktijken horen hier niet. Maak eerst maar eens een goede film
Mensen bedreigen met een recht zaak in de hoop dat de akkoord gaan met een "Schikking" van 150 euro? Dit komt me bekend voor: bron Wikipedia Afpersing is een bijzondere vorm van diefstal met geweld en/of bedreigingen. Het onderscheid bestaat erin dat de dader van dit misdrijf de goederen niet wegneemt maar doet afgeven, als gevolg van geweld of bedreiging.
Het mogelijk vervolgen van de betaler van de verbinding in plaats van degene die echt illegaal download is onrechtmatig en dit bedrijf is er een om ver van weg te blijven.
Als ik een film wil downloaded dan doe ik dat lekker, dat gaat jullie rotbedrijf echt helemaal geen moer aan, doe iets nuttigs en laat mensen gewoon genieten van een gratis film
Omdat ze tegenwoordig de sites niet kunnen pakken en de kijkers maar gaan pakken. Bad sports niet iedereen heeft overal geld voor!!!!
Illegaal downloaden is niet de reden dat niemand jullie films kijkt.
Nu kan ik De Club van Sinterklaas niet meer downloaden.
Wat een achterlijk bedrijf , in plaats van de grote mensen aan te pakken, pakken ze de kleine consumenten ervan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid