facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Falcon-Media

Dutch Falcon-Media

Info

Drone media entertainment

Adres:
Stad: Venlo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photobooth Venlo Photobooth Venlo 4 km Geweldige leuke foto's voor het gastenboek
Recensies
2x daar geweest maar het personeel is niet echt betrokken, Heb uiteindelijk mijn amerikaanse koelkast maar rechtstreeks bij Samsung besteld
Ik was voor een paar maand geleje op zoek naar een of andere oppo die op internet voor een aanlokkelijke prijs, denk die ga ik halen, zoveel positieve specificaties ed, bij aankomst werd er geprobeerd me wijs te maken dat die vanwege een of ander foutje van de fabriek terug was geroepen, meneer kon die wel voor me bestellen maar dan zou het me 3 tientjes duurder kosten, lag ik niet zo wakker van maar wel van het principe en de eerlijkheid wat hierin ontbrak bij deze zaak.... sinds wanneer doet mediamarkt aan oplichterij?! Heel simpel, klopt iets niet? Pas het meteen aan of haal het dan ook meteen van de site af.... niet echt marketing strategisch en klantvriendelijk van jullie
Ik ben snel geholpen in de winkel . Behalve de webwinkel van Media Markt deugd absoluut echt niet!!! Ik kan alleen adviseren aan alle om daar niets te kopen, alleen maar problemen!!! Van maandag tot vrijdag ging tot nu toe alles mis. 3 keren wilden ze leveren zonder montage terwijl ik 60 euro in de winkel had betaald. 1 keer stonden alleen Monteure hier zonder de wasmachine!!! . Het is nu zaterdag en ik hoop dat het nu goed gaat wordt geleverd van Dinalogic. Jullie zien alleen maar theater om gek te worden beter niets kopen hier jongens.
Als ze het niet hebben, dan doen ze er ook niks mee. Ook als het product wel op de website staat. Het personeel heeft het te druk met rotzooien en elkaar, ondanks dat er weinig klanten in de winkel zijn. Verder is er een groot stuk van de winkel afgezet en zijn de producten die er staan allemaal behoorlijk beschadigd en kapot. Ik heb het idee dat het heel erg slecht met de winkel gaat en dat ze dit niet meer lang volhouden, zo ziet het er in ieder geval uit.
Nog nooit zon afschrikbarend pand met asociale werknemers meegemaakt. Opgeblazen vrouwonvriendelijke naast de schoenen lopende beveiliging die over fouilleren begon terwijl je net de winkel binnenloopt met een geheel lege tas en zelf aan de bel trok wanneer het alarm valselijk afging bij binnenkomst, niks gekocht, en zal dat daar nooit of te nimmer nog doen. Hoop dat de beveiliging snel ontslagen wordt en er betere komt. Tevens is de indeling en het aanbod slechter dan slecht. Maar het intimiderende schreeuwende gedrag en positie misbruik van de beveiliging, wat natuurlijk geen uni benodigd is, de meest walgelijke ooit meegemaakt. Succes met het welverdiende ontslag en//of faillisement.
Fijne winkel met veel showroom modellen. Prijzen bij Media Markt wel vaak hoger t.o.v. concurrenten bijv. Amazon, Bol. TVs flink hoger dan bij HelloTV. Jammer dat je bij aanschaf van X euro geen uitrijkaart krijgt voor de Q park garage. Zeker omdat Media Markt vaak online verzendkosten rekent, shop je sneller online bij de concurrent.
Computer en monitor gekocht, geen email ontvangen, geen koopovereenkomst monitor....wel betaald. Slechte communicatie.
Prima winkel met leuke aanbiedingen maar niet alles is op voorraad en dit filiaal is wat kleiner geworden.
Zuidelijke vriendelijkheid? Geen verkoopverhaaljes zoals in het "Westen". Het lijkt erop dat in de Venloose Mediamarkt de rust heerst die er overal zou moeten zijn. We zijn netjes, vriendelijk en eerlijk geholpen. Soms is er gewoon net iets niet en dan blijven wij ook niet door drammen.
Geweldig geholpen door Sander kennis van zaken fijn meedenkend Sjappeau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid