facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dutch Drone Academy

Dutch Drone Academy

Info

Ontwikkelaar van drone-opleidingen en uitgever van drone-leerboeken voor het MBO en professionals die drones binnen hun werk willen gaan gebruiken.

Geschiedenis

Ontwikkelaar van drone-opleidingen voor hobbyisten en semi-professionals. Specialist in productgerichte droneworkshops en e-learnings.



"Dutch Drone Academy biedt tal van diensten om piloten in de onbemande luchtvaart te helpen de gewenste operaties uit te kunnen en mogen uitvoeren.Sinds 2013 is Dutch Drone Academy een van de meest succesvolle dronescholen én drone-leermiddelen ontwikkelaar van Nederland. Onze organisatie beschikt over tal van erkenningen RTF, ROC, ROC-Light en ontwikkelt zélf de leerboeken en online leeromgeving voor haar opleidingen, alsook voor andere drone-scholen en het MBO. Daarnaast is Dutch Drone Academy sinds december 2020 door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen als erkende Europese Opleidingsinstelling EASA."
Adres: 1e Mientlaan 1 (gebouw 310) @ Vliegkamp Valkenburg, 2223 LG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0031646088188
Stad: Katwijk
Route: 1e Mientlaan 1 (gebouw 310) @ Vliegkamp Valkenburg
Postcode: 2223 LG



op zoek naar gerelateerd: Beste drone opleiding, Drone Flight Academy, Drone opleiding inclusief drone, Drone Flight Academy review, Dutch Drone Company, Drone cursus gratis, Dutch drone gods, Drone opleiding STAP-budget
Recensies
Super dat DDA het certificaat A1/A3 voor een schappelijke prijs aanbiedt. Inhoudelijk stelt het namelijk niet heel veel voor, als je al interesse in luchtvaart en techniek hebt doe je het examen met twee vingers in je neus. Dat andere aanbieders hier nog een hoofdprijs voor durven te rekenen is eigenlijk onbegrijpelijk. Fijn dat DDA daar dus anders over denkt!
Voor de A1/A3 word hier niet de hoofdprijs gevraagd. Maar een net bedrag. Al zou het van mij, zoals in veel andere landen, wel gratis mogen. Ondanks dat goed te doen met het examen als je de theorie gelezen hebt. Ook voor mensen die moeilijk lerend zijn goed te doen.
Online cursus A1 A3 inclusief examen op 1 dag gedaan. Alles is met een beetje inzicht goed te doen. Als A2 ga doen, kies ik wederom voor Dutch Drone Academy.
Drone certificaat A1/A3 behaald via Dutch Drone Academy. De theorie was zeer uitgebreid, voorzien met links naar relevante websites, en bevatte aanvullende informatie. De oefenexamens waren representatief voor het uiteindelijke examen. Voor wie serieus studeert is het examen goed te doen. Al met al ben ik zeer tevreden met wat Dutch Drone Academy aanbiedt en kan het iedereen aanraden.
Ik had de cursus Cadeau gekregen omdat ik een Drone al tijden had liggen. Theorie in de morgen en een stuk in de middag en voor het geld te weinig vaardigheden opgedaan met de Drone. Tip meer tijd aan de vaardigheden want wil je een certificaat halen moet je toch thuis leren en examen doen. Het examen is goed te doen daar je allerlei proef vragen krijgt. Denk goed na wat je wilt doen want de cursus kost veel geld.
Een prima website met veel nuttige informatie over drones en vooral over het vliegen ermee. Ik volg nu de cursus voor vliegbewijs basis A1/A3. Heldere teksten met net zoveel herhaling dat de lesstof goed blijft hangen, maar ook weer niet zoveel dat het gaat vervelen. Ook de oefenvragen zijn in dat opzicht erg nuttig en leerzaam.
online cursus gedaan voor mijn A1/A3 certificaat. Cursus was goed te doen, niet heel lastig, en goed opgezet. zelfs voor mij met dyslexie is het gelukt de cursus succes vol en binnen een dag af te ronden.
Beste DDA Dutch Drone Academy. Ik heb veel geleerd van de duidelijk geformuleerde en gepresenteerde leerstof. En bij het vliegen pas ik deze waar nodig nu al toe. Dat ik 'm in het Nederlands heb kunnen doen heeft mijn studeertijd zeker verkort. Geen enkel moment heeft het mij gestoord dat bepaalde uitdrukkingen in het Engels waren. Het is nu eenmaal een Engelstalig beroep. Heel prettig vond ik het dat van gebruikte afkortingen regelmatig de verklaring daarvan herhaald werdt. Deze online cursus zal ik zeker bij andere leden van mijn club aanbevelen. Hartelijk dank voor deze geboden service. Groetjes Jyrla
Voor mij soms verwarrend daar de afkortingen allemaal in het Engels zijn wat nu niet mij sterkste kant is daarbij komt nog dat theorie ook niet mijn sterkste kant is. Vanmorgen moest ik mijn laptop opnieuw op starten en kwam tot de ontdekking dat ik Hoofdstuk 3 weer helemaal op nieuw over moest lezen terwijl ik al bij 3.8 was. toevalig dat ik even. terug keek en zag dat ik alle Delen van Hoofdstuk 3 nog moest doen, dat klopte dus niet wat ik dus zeer verwarrend vond. Ik doe de cursus in delen daar ik ook nog andere verplichtingen heb en lijkt het mij dat het mogelijk moet zijn dat ik verder kan gaan waar ik gebleven ben.
Ik heb de online cursus vliegbewijs A1/A3 gedaan en behaald. Leerzame hoofdstukken. Met na iedere hoofdstuk een paar oefenvragen. Je kan op je eigen tempo door de cursus gaan. Ik heb met deze cursus toch wel iets geleerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid