facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dussense Gymnastiek Vereniging

Dussense Gymnastiek Vereniging

Info

D.G.V. biedt diverse gezellige en gevarieerde lessen aan zoals gymlessen aan kinderen vanaf 1,5 jaar, freerunnen en sportfitlessen aan volwassenen!

Geschiedenis

Leuk dat je een kijkje neemt op onze pagina!

D.G.V. biedt meerdere uren per week gezellige gevarieerde gymlessen aan kinderen vanaf 1,5 jaar en daarnaast nog freerunnen én sportfit lessen aan volwassen!

Naast de reguliere lessen organiseert D.G.V. ook nog vele andere activiteiten zoals; jaarlijkse onderlinge wedstrijden, springdagen, teambuildingsactiviteiten
en spelletjesochtenden.

Lijkt het je leuk om lid te worden of twijfel je misschien nog een beetje loop dan gerust eens vrijblijvend binnen bij de groep naar je keuze.
De eerste 2 lessen zijn gratis.



"D.G.V. biedt meerdere uren per week gezellige, gevarieerde Ouder- en kind gymlessen, kleutergymlessen, turnlessen, freerunlessen en sportfitlessen aan!Naast de reguliere lessen organiseert D.G.V. ook nog vele jaarlijks terugkerende activiteiten zoals; onderlinge wedstrijden, springdagen, teambuildingsactiviteiten en spelletjesochtenden.D.G.V. werkt met het programma ‘Naar een veilig sportklimaat’. Dit programma is opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en om de sport aan te pakken. Binnen D.G.V. zijn er afspraken over hoe we met elkaar omgaan. Dit zijn 5 sportkanjer afspraken waardoor het sporten met elkaar nog leuker wordt!"
Adres: Dussen
Stad: Dussen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T.V. Groot Zuideveld T.V. Groot Zuideveld 2 km Gezellige club maar helaas kunstgras
sv Dussense Boys sv Dussense Boys 2 km De scheids kwam niet uit de middencirkel
s.v. Dussense Boys s.v. Dussense Boys 2 km Het kantine personeel heeft niks van EHBO of aed dat is wel slordig.
Recensies
Fijne turnvereniging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid