facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DUS brandbeveiliging

DUS brandbeveiliging

Info

Brandbeveiliging, rookmelders, brandblusser verhuur & onderhoud/controle. Complete verzorging brandveiligheid zowel zakelijk als particulier.

Official Reseller Prymos brandblus spray
Prefeerd FireAngel Wi-Safe 2 Specialist

Geschiedenis

Vanuit onze ervaring als brandweer. Weten wij als geen ander hoe verwoestend een woningbrand kan zijn. Bedrijfspanden moeten aan strenge regels voldoen maar aan de veiligheid van bestaande woningen worden geen eisen gesteld, terwijl daar de meeste brandslachtoffers vallen. Gemiddeld heeft iemand na het uitbreken van een brand maar 3 minuten de tijd om de woning te verlaten. Een rookmelder – mits op de juiste plaats gemonteerd – kan zowel slachtoffers als schade voorkomen door tijdig te waarschuwen. Daarom willen wij ons vooral tot de particuliere markt en de kleine onderneming richten. Voor elk budget kunnen wij een passende oplossing bieden.



"Uw brandveiligheid? Onze Zorg!Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle zaken omtrent uw brandveiligheid. Wij ontzorgen uw bedrijf compleet, denk hierbij aan: advies, blusmiddelen, brandmeldsystemen, noodplannen, maar ook BHV training en onderhoud aan de verschillende producten."
Adres:
Telefoonnummer: 0657602215
Stad: Lichtenvoorde


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Prima ervaring opgedaan met DUS brandbeveiliging. De eerste contacten leggen ging iets wat stroef, maar verder alles na wens. Jeroen is een vakman en erg enthousiast in wat hij doet. Al met al dik tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid