facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Durgesh Snacks and Savories

Durgesh Snacks and Savories

Info

We are Indian fast food and snacks provider. We serve North Indian food and snacks for parties and festivals. For details please see our Menu.

Adres: Tibetstraat 56, 2622JV Delft
Telefoonnummer: +31684152945
Stad: Delft
Route: Tibetstraat 56
Postcode: 2622JV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 00:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tanja Oomen - Sportdiëtist en Personal Trainer Tanja Oomen - Sportdiëtist en Personal Train... 720 meter Wat is Tanja een fantastische sportdiëtiste en fijn mens. Iedere keer stipt op tijd m...
TORI & DELI TORI & DELI 4 km Wij hebben eten afgehaald. Hele aardige dame en wat was het lekker!! We komen zeker w...
Pizza Hut Delft Pizza Hut Delft 4 km Half acht besteld en kwart voor elf bezorgdpizza hut gebeld rond half negen maar was ...
Recensies
Een heerlijk broodje van Delft !! Ga zo door
Altijd mega lekker! Ben weet weer altijd je smaakpapillen op hol te laten slaan! Soms erg druk op een zaterdag dus lang wachten maar dan moet je maar op een later tijdstip komen Zeker 5 sterren waard!
4 sterren omdat de broodjes supersmaakvol en vers zijn. Nergens eet je ze lekkerder! Waarom geen 5 sterren? De heren achter de balie zouden voor 100% hygiëne handschoenen moeten dragen. Je kunt niet en broodjes klaarmaken en met dezelfde handen geld aannemen en weer doorgaan. Dat is het enige. Verder top!
Echt de allerbeste broodjes van Delft en vers bereid.
Allerlekkerste broodjes van Delft! Prijs kwaliteit is super goed en de broodjes zijn zó smaakvol
Broodje Delft is heerlijk! Je moet een beetje geduld hebben, want de populairiteit van dit tentje is groot. Daardoor is de service vaak ook een beetje gehaast. De keuze is echter zeer breed, je kan altijd variëren. En de smaak is super, dus het momentje wachten is de moeite waard!
Dit zijn echt de lekkerste broodjes die ik ooit heb gegeten. Heb er hier nog nooit een op die ik niet lekker vond en ik ben een lastige eter. Ze zijn zeer goed belegd en zeker voor de prijs! Ook het personeel is altijd heel vriendelijk. Echt een aanrader!
Lekker broodje en plezierige jongens!
Voor de lunch op werk voor het team broodjes gehaald. Van zeer goede prijs kwaliteit verhouding en ze stonden optijd warm klaar. Dit zelfs bij een bestelling van 29 stuks.
Heerlijke broodjes! De vriendelijke eigenaar herkent ons inmiddels al, en weet zelfs onze vaste bestelling uit zijn hoofd xD! Zeker een broodje halen hier, echt een aanrader! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid