facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duofor

Duofor

Info

Producent en leverancier van zwaluwstaartplaten en de combifor renovatievloer. Verzorgt enginneering op constructief- brandtechnisch en geluidsgebied.

Geschiedenis

Gestart als Nederlands producent van Duofor® zwaluwstaartplaten, die zich onderscheidt in de markt door kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency, heeft Duofor B.V. zich ontwikkeld tot een producent en leverancier van speciale vloersystemen en -oplossingen. Flexibiliteit, inlevingsvermogen en een gedegen bouwkundige ondersteuning zijn daarbij speerpunten.



"Duofor is onder andere gespecialiseerd in het produceren en leveren van zwaluwstaartplaten. Deze zwaluwstaartplaten dienen als veldwapening voor uw nieuwe dunne betonvloer en zijn bij uitstek geschikt voor vloerrenovatie.Naast haar eigen productie van zwaluwstaartplaten ontwikkelde Duofor in de afgelopen 15 jaar een diversiteit aan systeemvloeren waarbij zij zorgdraagt voor advisering, projectbegeleiding en engineering.Duofor is met haar team wereldwijd actief. De producten van Duofor kunt u verkrijgen bij de betere bouwmarkt en houthandel. Bekijk de dealers bij u in de buurt."
Adres: Lage Ham 50B, 5102 AD Dongen
Telefoonnummer: +31 (0)162 31 41 66
Stad: Dongen
Route: Lage Ham 50B
Postcode: 5102 AD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verwerking Zwaluwstaartplaten, Zwaluwstaartplaat, Zwaluwstaartvloer berekenen, Zwaluwstaartplaten vloerverwarming, Zwaluwstaartvloer badkamer, Elektrische vloerverwarming zwaluwstaartplaten, Renovatievloer kopen, Renovatievloer verdieping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Merkx Kozijnen Merkx Kozijnen 2 km Mooi bedrijf en een indrukwekkend productieproces!
Recensies
Bij een gecompliceerde renovatie heeft het hele team van Duofor ons fantastisch geholpen met waardevolle en eerlijke adviezen rondom zwaluwstaartplaten en dekvloeren.
Duofor heeft ons snel en professioneel geholpen met constructie advies over de benodigde balken voor onze zwaluwstaartplaten vloer. Nogmaals hartelijk dank voor deze goede service!
Fijne samenwerking en geven professioneel advies bij technische vragen.
Werkt perfect met de app!
Fijne klantenservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid