facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duo praktijk voor verloskunde

Duo praktijk voor verloskunde

Info

Duo praktijk voor verloskunde is een kleinschalige verloskundige praktijk in Zwanenburg, Halfweg, Spaarndam, Haarlem, Boesingheliede, Lijnden, Badhoevedorp



"Je kunt bij ons terecht voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Doordat we een klein team hebben van drie vaste verloskundigen, kunnen wij jullie goed leren kennen en jullie ons. Ook voor alle vragen en praktische zaken staan we je persoonlijk te woord. Wij vinden het fijn om ruim de tijd te hebben voor onze cliënten, tijd om te luisteren naar je behoeften en wensen.Ook kan je bij ons terecht voor het plaatsen van een spiraal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden."
Adres: Domineeslaan 91 D, 1161 BW Zwanenburg
Telefoonnummer: 0650494811
Stad: Zwanenburg
Route: Domineeslaan 91 D
Postcode: 1161 BW


Recensies
Wat een verademing om door deze toppers van verloskundigen begeleid te worden. Nikki, Elisabeth en Zoyla namen echt de tijd voor ons en gaven ons een vertrouwd gevoel. Voor de persoonlijke en laagdrempelige manier van contact hadden we Duo praktijk voor verloskunde uitgekozen en als we een volgend kindje mogen verwelkomen dan kies ik hen zeker weer! Ik vond het heel fijn dat zij ons bij behoefte vrijblijvend adviseerden maar ons ook heel erg onze eigen weg lieten vinden. Een mooie balans en dat voelde echt als samenwerken. We werden serieus genomen in onze wensen en er werd altijd in ons belang meegedacht. We voelden ons gezien en gehoord door alle drie de Duo dames. Ik was me van te voren er niet van bewust dat een fijne verloskundige praktijk ook prettig is voor de nazorg in de kraamtijd, maar het belang heb ik nu zeker gemerkt. Ik was altijd blij met onze bezoekjes. Dat bovenstaande niet vanzelfsprekend is bij een andere praktijk hebben we ook ervaren, wat maakte dat we met 30 weken zwanger nog van verloskundige praktijk zijn gewisseld naar Duo praktijk voor verloskunde. Een overstap die zij de moeite waard hebben laten zijn! Dus ik raad ze 100% aan!
Een absolute aanrader! Tijdens de 2 zwangerschappen/bevallingen hebben wij de begeleiding als zeer prettig ervaren. Doordat het kleinschalig is, is er veel persoonlijk contact met het gehele team. Ze stellen je erg op je gemak en nemen echt de tijd voor je.. tijdens de zwangerschap, de bevalling maar ook erna. Super bedankt voor alles Astrid, Elizabeth & Nikkie! Jullie zijn een topteam!
Fijne kleine verloskundige praktijk met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Tijdens de afspraken was er ruimte voor al onze vragen en onze persoonlijke beleving. Zaken worden zorgvuldig besproken maar er is ook ruimte voor humor. Uiteindelijk ben ik medisch geworden en daardoor overgenomen door het ziekenhuis maar Astrid was de eerste die de kleine kwam bewonderen. Ik ga de dames zeker missen zo na mijn zwangerschap. Maar fijn te weten dat ik altijd nog bij ze terecht kan.
Ontzettend goed begeleid door deze dames. Geen gedoe en altijd snel duidelijke en heldere antwoorden op mijn vragen. De dames hebben en down to earth mentaliteit die mij zeer aanspreekt. Ik heb me zeer gesterkt gevoeld tijdens mijn twee thuisbevallingen. Ga zo door!
Ik ben zo blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Vanaf het begin direct een super goed gevoel, en er word echt de tijd voor je genomen. Ik ben thuis bevallen, wat pittig was en lang duurde, maar jullie hebben me er echt doorheen gesleept. Niets was teveel, en zijn de hele tijd bij me gebleven nikkie en elizabeth. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar voor de goede zorgen en ook de nazorg. Wat een topteam! Bedankt Nikkie, Elizabeth en Astrid :
Elizabeth en Nikkie zijn naast heel kundig, ook hele fijne meiden die een situatie erg goed aanvoelen. Mijn bevalling was echt een fantastische ervaring, mede doordat Nikkie mij perfect aanvoelde en zoveel mogelijk zelf liet doen. Daardoor stond ik volledig in mijn kracht en heb ik een bevalling gehad, waar de meesten alleen maar van dromen. Ook vond ik het erg fijn dat ze altijd beschikbaar waren voor vragen met mijn pas geboren baby. Het contact voelde heel 'eigen' en persoonlijk, precies wat belangrijk is als je deze mooie momenten samen meemaakt. Ik heb een goede zwangerschap en prachtige bevalling gehad en vond het fijn dat zij hier deel van uit hebben gemaakt.
Ik ben zeer tevreden geweest over Duo verloskundige. Het is kleinschalig en ze nemen echt de tijd voor je Ondanks de corona Tijdens maar ook na mijn zwangerschap kon ik altijd bij hun terecht, ondanks dat ik medisch bevallen ben is het contact altijd gebleven. Ik kijk terug op een erg fijne tijd. Elisabeth, Nikki en Astrid bedankt voor alle goeie zorgen!
Hele goeie ervaring gehad bij Duo! Alle dames zijn heel aardig en vakkundig. Ze zijn flexibel, staan klaar, geduldig, luisteren goed, geven goeie tips etc. Ik zou ze zeker aanraden!
Duo Verloskunde sprak mij erg aan omdat het een kleine praktijk is. Daardoor is het contact persoonlijk en bouw je echt een band op samen. Dat is erg fijn omdat een verloskundige wel op een heel intiem en bijzonder moment in je leven aanwezig is. Dan moet het goed en vertrouwd voelen, en zo voelde het ook. We zij heel goed begeleid tijdens de zwangerschap. Elisabeth en Nikkie namen uitgebreid de tijd voor ons, iedere afspraak weer. Er was ruimte voor een serieus gesprek, maar ook met humor tussendoor. Heel fijn. Ik voelde me helemaal op mijn gemak.
Wij hebben Duo verloskundige als heel prettig ervaren tijdens de zwangerschap. Alle 3 de dames zijn vakkundig maar ook fijn in de omgang. Jammer dat de bevalling door het ziekenhuis was overgenomen maar de zorg en contact daarna was wederom erg prettig. Lola is ons eerste kindje en bij een volgende zullen wij ons ook bij Duo weer aanmelden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid