facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dunea

Dunea

Info

'Like' ons om op de hoogte te blijven over drinkwater en duinbeheer. Daarnaast beantwoorden wij tijdens werkuren al jouw vragen.



"Dunea produceert en levert aan circa 1,3 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijk deel van Zuid-Holland. Wij ontvangen jaarlijks 1 miljoen recreanten in de duinen tussen Monster en Katwijk. We beheren deze prachtige natuur en beschermen de drinkwaterwinning. Dat doen we al ruim 140 jaar."
Adres:
Telefoonnummer: 0883474747
Stad: Zoetermeer


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dunea Verhuizen, Dunea contact, Dunea inloggen, Dunea Scheveningen, Dunea Aanmelden, Dunea jaarafrekening, Dunea opzeggen, Dunea Water aanvragen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LG Sonic LG Sonic 2 km Top firma en leidingschap. Innovatie en creativiteit staan boven op, met een ongeloof...
Recensies
Wat een slecht bedrijf. 1 dag van tevoren wordt er aangeven dat ze de volgende dag werkzaamheden gaan doen tussen 08:00-12:00, op werk niet kunnen voorbereiden met drie hele kleine kinderen… lopen de werkzaamheden nog eens met 3 uur uit. 2 dagen later weer werkzaamheden waarvan geen melding is van gemaakt… zo’n groot bedrijf en zo’n slechte communicatie..
Ze kunnen maximaal 2 maanden terugwerkende kracht stopzetten. Terwijl je ergens als 9 maanden niet meer woont. Wat een boeven
Net heeft een super vriendelijke meneer de kraan bij de meter vervangen. Dat wil ik toch even kwijt.
Wat een amateurs: de belangrijkste pagina voor het aanmelden van nieuwe klanten en het doorgeven van de meterstanden staat dagenlang offline "vanwege onderhoud van de website". En telefonisch zijn ze evenmin bereikbaar.
De openbare waterpalen in het duingebied zijn een tijdje geleden technisch aangepast. Voorheen kon je uit je twee handen drinken omdat de kraan een tijdje open bleef staan. Nu kan dat niet meer met het gevolg dat als een beetje water wil drinken de kraan moet blijven opendrukken. Gevolg enorm veel waterverlies. Daarnaast is de straal zo hard geworden dat je niet eens meer kunt drinken. Waardeloos en niet nagedacht. Zonde van al dat water wat verloren gaat zie de grote plassen rondom de paal nauwelijks meer gedronken kan worden.
Water smaakt vies. Te veel chemicaliën en medicijnen in het drinkwater. En hoeveel microplastic ziet erin? RIVM heb je niks aan. Deze praat iedereen na.
I.v.m. werkzaamheden zou het water van 07:30 tot 15:30 afgesloten zijn maar helaas er kwam geen druppel meer uit de kraan. Toen heb ik de storingsdienst gebeld en in no time stond er een monteur voor de deur. De zeer vriendelijke en positieve meneer heeft het probleem opgelost en om 19:00 had ik weer water. Er moest het één en ander aangepast worden aan de leiding en dat heeft hij prima en snel voor elkaar gekregen. Chapeau!
Slechte communicatie via de telefoon over het overzetten van het water. Medewerkster werd zelfs boos op mij omdat ze mij niet begreep??....... Moet nu nog een keer bellen hopen op iemand die wel Nederlands verstaat.
Over het algemeen tevreden. Helaas duurt het aanvragen van een nieuwe watermeter wel erg lang met weinig communicatie vanuit Dunea
28-8 water aansluiting aangevraagd. Na een maand nog steeds niets gehoord van mijn water aansluiting aanvraag. 1 ster is nog te hoog beoordeeld voor dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid