facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dundis

Dundis

Info

Dundis is een internet-, vormgeving- en marketingbureau dat MKB bedrijven helpt met hun online en offline visuele presentatie.

Geschiedenis

Dundis is een internet-, vormgeving- en marketingbureau dat MKB bedrijven met hun online en offline visuele presentatie helpt. We bouwen websites, ontwerpen logo’s, brochures, visitekaartjes en andere huisstijldragers en we weten hoe een verantwoorde inzet van zowel online als offline marketing leidt tot meetbaar rendement: meer omzet, lagere kosten of een hogere klanttevredenheid. Met het leveren van maatwerk en met een flinke portie marketing-, grafische- en programmeerkennis leveren wij een onderscheidend diensten- en productpakket.



"Een klein bedrijf in Rolde dat groot is in prestaties. Korte lijnen en snelle service. Meer dan twintig jaar ervaring in de grafische vormgeving en webdesign hebben ons bedrijf gevormd tot wat het nu is."
Adres: Hoofdstraat 26a, 9451 BB Rolde
Telefoonnummer: 0592201265
Stad: Rolde
Route: Hoofdstraat 26a
Postcode: 9451 BB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hippics Design Hippics Design 0 meter Meer dan tien jaar ervaring in de grafische vormgeving en webdesign. Specialist in ma...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid