facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dumbo.restaurant

Dumbo.restaurant

Info

welcome to Dumbo. Live a little.

Adres: Hoogstraat 44a, 3011 PS Rotterdam
Telefoonnummer: 0108400094
Stad: Rotterdam
Route: Hoogstraat 44a
Postcode: 3011 PS


Recensies
Heerlijke veganistische eetervaring! Grote variatie in maaltijden en smaken. Als tip is het 5 of 6 gangen menu aan te raden. Hierbij is het een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt. Het eten is divers en seizoensgebonden. Wanneer je voor een verrassings menu gaat is het handig om rekening te houden dat je al gauw 2,5-3 uur aan tafel zit. Er is ook een cocktail bar aanwezig om heerlijke mixjes te drinken. Goede aanrader die van diversiteit en een culinair hoogstandje houdt! Alles is vers en met passie bereid. Enkele foto's zie je hieronder, maar ga vooral zelf eens proberen en laat je verrassen! Personeel is vriendelijk en eten super! Niet geschikt voor de hele kleine portemonnee!
Nadat ik n fiets voor de deur op slot deed, liep ik met verbazing om dumbo heen, een prachtige nieuwe buitengevel, doet dit stukje denken aan een nieuwe gedeelte van de Hoogstraat, bij het binnenstappen werden we ontvangen door een gastvrouw die onze jassen aannam en ons naar onze tafel bracht, actiev en spontaan personeel vertelde ons over de menu kaart. Na ons eerste drankje was het tijd om even goed rond te kijken, wat is dit toch een mooie zaak wat je helemaal niet doet denken aan een vegan tent, de muziek op De achtergrond varieert van jazz naar hiphop, normaal heb je standaard restaurant muzie, maar dit was uplifting. Ondertussen werden de eerste gerechten op tafel gezet, elk gerecht was een kunstwerkje en elk hap was een avontuur. Nooit gedacht dat koolraap zo lekker was, of dat vegan kaviaar bestond. Al om al een bezonder en leuke ervaring. Ik ging met een goed en voldaan gevoel naar huis en zal Zeker vaker terugkomen. Geweldige tijdngehad hier.
Veganistisch restaurant waar zelfs de meest verstokte vleeseters zouden watertanden. We hebben gekozen voor een aantal kleine bites, die waren erg lekker. De bediening was vriendelijk en gezellig en de wijn erg goed. Inrichting hip maar sfeervol en comfortabel. Toffe plek voor een lekker diner!
Erg lekker eten. Jammer dat het in totaal bijna 5 uur !! duurde. Terwijl er werd gezegd dat het ongeveer 2 uur zou duren. In deze 5 uur worden er gerechtjes geserveerd die je in 1 hap op hebt met elk ongeveer een half uur er tussen soms zelfs 45 minuten. Daarbij kostte het ook erg veel moeite om iets te drinken te krijgen.
Dumbo heeft een fijne en gezellige sfeer. Shared dining maakt het nog leuker. Er is nagedacht over de gerechten en dat proef je over het algemeen ook. Helaas viel niet alles in de smaak. Tot slot, de bediening is vriendelijk en elk gerecht wordt goed uitgelegd.
Veganistisch restaurant. Heerlijk eten op de kaart! Shared dining concept, zodat je veel verschillende gerechten kunt proeven. De sushi is een aanrader! Ontzettend knap gemaakt en benaderd de smaak van de 'echte' sushi. Zeer smakelijke cocktail! Leuke hippe tent! Fijne muziek. Vriendelijk personeel.
Zo fijn dat er toch nog koks zijn die vernieuwend zijn. ik kon met mijn voedselaallergiën er gewoon blind op vertrouwen dat alles goed zou komen. Zeker als vegan is dit dé plek om te vertoeven. Het was heerlijk en als het was gelukt, zou ik nog een keer het hele menu willen opnemen die avond. ;
Vegan fine dining, echt uniek in zijn soort! Heel leuk om je te laten verassen door de menus. Sommige gerechten hebben wel nog wat refinement nodig, maar dat gaat volgens mij helemaal goed komen!
Voor een niet veganist echt heerlijk gegeten. Gezellig restaurant, echt verrassende heerlijke gerechten. Echt een aanrader!
Leuk concept en zaak ziet er mooi uit. Gerechtjes waren lekker. Alleen het tempo van het eten en drinken ging traag. Maar dat komt denk ik door de nieuwigheid nog. Vandaar de 4 sterren.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dumbo.restaurant. Hoogstraat 44a kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dumbo.restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dumbo.restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dumbo.restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid