facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dulcom DTP Trainingen

Dulcom DTP Trainingen

Info

Leer werken met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop. En leer hoe je drukwerk geschikte PDF bestanden maakt met de juiste kleurinstellingen!



"DULCOM geeft trainingen in Creatief DTP met Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop in Creative Cloud. Leer werken met deze programma’s en het foutloos aanleveren van PDF bestanden bij drukkers. Onmisbare kennis voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met vormgeving."
Adres: Oost-Voorstraat 24, 3273 AE Oud-Beijerland
Telefoonnummer: 0629623721
Stad: Oud-Beijerland
Route: Oost-Voorstraat 24
Postcode: 3273 AE


Recensies
Vandaag de cursus Creatief DTP Basis afgerond. Een echte aanrader voor iedereen die in een korte tijd de basisvaardigheden onder de knie wilt krijgen. Een toegankelijke interactieve cursus die heel erg leerzaam is. Jeroen neemt alle tijd voor je en geeft prettig les. Bedankt Jeroen!
Bij Jeroen terecht gekomen voor een basistraining Photoshop, InDesign & Illustrator. Het contact was vanaf moment een prettig en hebben samen een plan gemaakt om mij en mijn collega in de kortst mogelijke tijd zo goed mogelijk de basistechnieken mee te geven. Dit is gelukt! Jeroen is twee dagen bij ons op kantoor geweest om te trainen en zijn erg blij met de opgedane kennis. Een absolute aanrader.
De 3-daagse basiscursus Creatief DTP bij Dulcom - door Jeroen Duller - is goed opgebouwd en heel praktisch en no-nonsense. Jeroen legt rustig uit, er is veel ruimte voor vragen en verduidelijking, hij speelt in op gerelateerde zaken vanuit je eigen werkveld en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Dikke aanrader als eerste stapje in Adobe!
ik heb de cursus indesign, photoshop en illustrator gevolgd. vond dit erg leuk en leerzaam! je werd goed geholpen en het tempo was juist, ook de verdeling van de lessen tussen theorie en praktijk vond ik erg fijn. conclusie: zeker een aanrader!
Ik heb bij Jeroen de basis cursus gevolgd Indesign, Photoshop en Illustrator. Hij legt alles super duidelijk uit en mocht je een vraag hebben geeft hij daar duidelijk en direct antwoord op. Ik heb super veel nieuwe onderdelen geleerd bij de cursus. Nogmaals dank Jeroen.
Vandaag in 1 dag de basis van Photoshop geleerd bij Jeroen. Duidelijk, helder en door veel oefeningen zelf te doen, veel geleerd in 1 dag. Wist niet dat het zo leuk was. Ben na het einde van de les thuis de hele avond bezig om van alles uit te proberen! Dank Jeroen!
Enorm goede en duidelijk cursus! Jeroen Duller heeft ons meegenomen door de Adobe programma's InDesign, Illustrator en Photoshop door middel van uitleg en verschillende opdrachten. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik de programma's een stuk beter begrijp en niet kan wachten om het toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Dankjewel Jeroen!
Top cursus! Ik heb de basis cursus DTP gevolgd Indesign, Photoshop, Illustrator. Jeroen legt alles rustig en stapsgewijs uit en neemt alle tijd om vragen te beantwoorden. Het cursusmateriaal is duidelijk en ook mooi te gebruiken als naslagwerk. Ik heb veel geleerd en kan met deze basiskennis direct aan de slag. Voor vragen is hij ook altijd vrij, ook na de cursus! Een echte aanrader dus!
Jeroen kwam bij ons op kantoor om ons te helpen met Indesign, Photoshop en een stukje Illustrator. De cursus is duidelijk, enorm toegankelijk en praktisch. Jeroen heeft geduld, legt alles rustig uit en anticipeert ook heel fijn op de vragen die gesteld worden of de zaken waar tegenaan gelopen wordt. Dat de cursus dan ook nog eens op kantoor gegeven kon worden maakte het extra fijn. We hebben de eerste euro's al verdiend door zaken zelf op te maken waar we anders een bureau voor ingeschakeld hadden. Dank Jeroen!
Wil je de basis van InDesign, Photoshop en Illustrator snel onder de knie krijgen, dan is deze cursus absoluut aan te bevelen. Jeroen legt de mogelijkheden van de programma’s goed uit en al op de dag zelf kun je ermee aan de slag. Tijdens de les en thuis maak je opdrachten en kun je Jeroen alles vragen. Ook heeft Jeroen overzichtelijke readers gemaakt met alle onderwerpen die tijdens de les besproken zijn. Super handig om op je werk gebruik van te maken! Ik raad de cursus vooral aan omdat je in korte tijd met drie programma’s leert werken. Daarbij is de locatie met ruime werkplekken erg fijn, net zoals de perfecte lunch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid