facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duke's Woodworks

Duke's Woodworks

Info

Houtbewerking en interieur op maat.

'Elk huis heeft zijn Bouwer, maar God is de Bouwer van alles'

Adres: Opperduit 258, 2941AN Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0618576137
Stad: Lekkerkerk
Route: Opperduit 258
Postcode: 2941AN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
In 2016 een huis gekocht in Capelle aan den ijssel. Om negen uur bij de notaris voor de sleutel. Overdracht. En om 7 uur stonden de jongens van Duke's Woodworks al de steiger aan de buiten kant van het huis op te zetten. Klokslag negen uur gingen de dakpannen van het dak af. Wat je timing noemt. Ik had een strakke planning voor de verbouwing voor een nokverhoger vaste trap naar zolder vensterbanken en een keukenopbouw. Alles liep op rolletjes. Het leuke is dat ze met je meedenken in de ideeën. Ook leuk was dat ze extra werkzaamheden die ik opgaf gelijk meenamen tegen een zeer schappelijke prijs. Kort om ze werken zeer netjes opschema en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad ze dan ook gelijk aan bij andere mensen die een verbouwing willen laten uitvoeren. Oja ieder vrijdag voor alle mensen die bezig waren in me huis. Werd er door Duke's Woodworks getrakteerd op patat. Of er kinderen broers of schoonvader bij was. Iedereen at mee op kosten van de firma. Ik woon er naar drie jaar nog reuzen naar me zin. Ben je rijk of zit je krap bij kas. Bel gerust naar Martin en Bas.
Top bedrijf. Heeft een schitterend badmeubel gemaakt van onze eiken vloer. Mooie eiken schuifdeuren en een inloopkast geplaatst. Super allemaal en hele vriendelijke mannen !! Bedankt
Bas heeft diverse keren voor ons een opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd, Meubels maken, aanbouw zetten, keuken maken, dakkapel plaatsen, het is allemaal top uitgevoerd!!
Wauw wat een vakmannen! Ik denk dat ze ook thuis hout eten, wat kunnen ze goed hout bewerken en een mooi product afleveren zeg!! 5 dikke sterren verdiend!
Nieuw dakraam laten zetten, zeer tevreden mee! Had geen ander bedrijf willen wensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid