facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duitse Herder Kennel van Saendenland

Duitse Herder Kennel van Saendenland

Info

Van Saendenland is een DuitseHerderKennel die bekend staat om zijn prachtige honden die zeer veelzijdig zijn. Er wordt gefokt volgens de regels van de VDH.

Geschiedenis

Van Saendenland is een DuitseHerderKennel die bekend staat om zijn prachtige honden die zeer veelzijdig zijn. Er wordt gefokt volgens de regels van de VDH.

Adres: Osseweid 31, 1606ND Venhuizen
Telefoonnummer: 06-21865705 of 0228-562869
ln.dnalnedneas@ofni
Stad: Venhuizen
Route: Osseweid 31
Postcode: 1606ND


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faithful Rotts Faithful Rotts 1 km Rottweiler kennel
Recensies
Zeer sociale honden, prachtige pups en gastvrij ontvangen door Piet & Alma. Lekkere koffie
Goede professionele fokker. Wij zijn erg blij met onze pup, we krijgen goed advies en kunnen altijd voor vragen terecht. Honden en puppies worden goed en met liefde verzorgd. De pups worden in huis geboren en blijven in huis tot ze naar hun baasje gaan.
Een geweldige fokker met het hart op de juiste plaats. Ze fokt verantwoord en fantastische honden. Staat ook altijd klaar als je een vraag hebt en helpt je graag.
Deskundige trainster, die goed ingaat op de vragen/problemen die je tegenkomt bij het opvoeden van je puppie.
De liefste hond van de wereld hebben wij nu!
Hart voor de honden en deskundig. Vriendelijk.
Fokker van Zwitserse witte herders
Geweldige honden fokker
Vertaald door Google Werk al 15+ jaar samen met kennel Of The Heart Of Lothian en ik en mijn vrienden hebben meer dan 7 honden van Alma Groot gekocht. Alma is altijd erg behulpzaam geweest in elke situatie en deed altijd haar best. Ze fokt zich te concentreren op de gezondheid van honden. Ze is een van de beste Witte Herder fokkers ter wereld! Honden zijn onze hobby en we brengen graag tijd door met onze honden en onze hondenvrienden. Alma is zeker een van de meest waardevolle hondenvrienden die we hebben, ook al zien we elkaar meestal om de 2 jaar. Waardeer Alma! Ga zo door met je goede werk! Je bent een aanwinst voor het ras Witte Herder! Origineel Have been in co-operation with kennel Of The Heart Of Lothian already 15+ years and me and my friends have bought from Alma Groot more then 7 dogs. Alma has always been very helpful in every situation and always doing her best. She breeds concentrating on dogs health. She is one of the best White Shepherd breeders around the World! Dogs are our hobby and we love spending time with our dogs and our dog friends. Alma is certainly one of those most valuable dog friends we have even though we see each other after every 2 years most. Appreciate Alma! Keep up your good work! You are an asset for the White Shepherd breed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid