facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duinrell

Info

Het Tikibad is meer dan een tropisch zwemparadijs. De elf unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!



"Kom naar Duinrell!Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties voor jong en oud beleef je in het attractiepark een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Slenter langs onze sprookjes in Wonderland, voel de wind in je haren in snelle achtbanen en bewonder samen de vrolijkste shows.Maak je Duinrell-dag nog leuker en kom ook naar het Tikibad. Hoog, lang, snel, tollend, met bochten én in het donker … het Tikibad is met 21 glijbanen binnen en buiten het grootste waterpark van de Benelux! Speciaal voor kinderen is er kids waterpark Playa. Nieuw: Tikibad buiten met een verwarmd buitenbad, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis."
Adres: Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar
Telefoonnummer: +31 (0) 70 5155 255
Stad: Wassenaar
Route: Duinrell 1
Postcode: 2242 JP



op zoek naar gerelateerd: duinrell prijzen, duinrell tickets, duinrell tikibad, duinrell aanbieding, duinrell attracties, duinrell vakantiepark, duinrell openingstijden, duinrell attractiepark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tikibad Duinrell Tikibad Duinrell 43 meter Prima zwembad met veel glijbanen, hier moet je heengaan als je van glijbanen houd, en...
Tikibad Tikibad 304 meter Altijd tevreden maar de laatste keer was de hygiëne echt niet in orde!
Recensies
Bedankt voor de gastvrijheid. Klein maar prima park, bied ook een fantastisch aqua paradijs zwembad, Tikibad, en een aantal mooie vakantiehuisjes. Parkeerplaats is zeer groot en merch is redelijk betaalbaar voor een pretpark. Het ligt ook op een mooie locatie. Zeker de moeite waard als je een goede deal kunt maken voor entree.
Blijft een gezellig pretpark! De oude attracties, zoals de Splash en de Aquashute, vervelen nog steeds niet en achtbanen, zoals de Dragonfly en de Falcon, zijn nog steeds spannend. Uit nostalgie ook nog een ritje in de kikkerachtbaan gemaakt. Je mag je eigen eten en drinken meenemen, dat vind ik altijd prettig. De snacks en ijsjes die op het park verkocht worden, zijn echter welkome tussendoortjes en helemaal niet zo duur.
Een gezellig en vooral overzichtelijk pretpark voor jong en oud met een interactief sprookjesbos kleiner, maar door het interactieve iets leuker dan die van de Efteling vind ik zelf. Wil je gratis parkeren? Dat kan op loopafstand op parkeerplaats Berkhei/Kerkhoflaan/Berkheistraat of iets verder in de wijk achter de Storm van de 's Gravensandeweg.
Het was een fantastische ervaring! Onze zoon van 3 vond het geweldig. Zotte glijbanen, heel veel activiteiten te doen in het zwembad voor jong en oud. Elke leeftijd kan er terecht en dan het pretpark zelf is ook geweldig voor kleine kinderen. We hebben geen enkele keer moeten aanschuiven, super toffe rollercoasters. Onze zoon heeft zich kostelijk geamuseerd! Vele leuke attracties voor de kleinere kinderen ook en prijs kwaliteit top! Hier komen we zeker terug.
Super weekendje , fantastisch en gezellig park zeker aan te raden om eens naar toe te gaan prijs / kwaliteit. Ook voor de kids super leuk. Min puntje- tiki bad binnen of buiten is apart te reserveren begrijp het wel doch mits de drukte was het niet zo fijn dat we dan niet naar buiten konden gaan 1 zwaar min punt "als je elektrisch rijd" niet laden in het park zelf => laadpaal achter Plaza ! 1.59Eu/Kwh / gemiddelde laad prijs aan een snellader is 0.75 eu/kwh. @ Duinrell ik zou deze prijs wel even herzien of vermelden aan de paal zelf want via de app kon ik het ook niet zien wat de prijs was.... *wij noemen dit in Belgie woeker prijzen" alvast bedankt, mpg KH
Duinrell bezocht. We begonnen in het Tikibad. Een prachtig zwembad met heel veel glijbanen. Met name geschikt voor tieners. Erg luidruchtig en de indeling is onoverzichtelijk. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Een tip neem zelf koffie mee. Die was echt niet te drinken. We kregen wel heel netjes vervangende thee. Na 4 uur zwembad, winter Duinrell ingegaan. De falcon gehad en de dragonfly. Onduidelijk wat en wanneer open was. Te laat voor de rodelbaan. Dit laatste deel van het park is in de zomer meer waar voor je geld. Wil je donuts halen bij Dunkins dan moet je vroeg heen anders zijn ze op. Al met al een leuke dag maar het zwembad in de winter iswel een aanrader. Het pretpark wat minder. Wat open was had hele korte wachtrijen.
Na 45 minuten het hele park al gezien dus we dachten dat we snel uitgekeken waren. Ondanks vrij korte wachttijden hebben we ons toch tot 17 uur in het park vermaakt en daarna nog 2 uur in het Tikibad. Erg snelle tot extreem snelle glijbanen
We hebben een dagje winter-Duinrell gedaan wat erg goed is bevallen. Niet alle maar toch voldoende attracties waren open om er een leuke dag van te maken Wel was de rodelbaan bijvoorbeeld zo kort open dat de rij na een korte tijd alweer sloot.. Het park is wat verouderd wat zn voor- en nadelen heeft. Attracties als de kikkerfiets en de schaduwkamer waren er al in mijn jeugd en was nog altijd een succes bij mijn dochter. Helaas, zoals in bijna elk pretpark, drukken de prijzen vd de horeca de feestvreugde. Ook was het in la place en bij de horeca in de carrousel te koud om de jas uit te trekken..
Helaas kan ik het niet meer dan 3 sterren geven. Sommige attracties leuk zoals de falcon. Samen met dochter van 9 hier wel een leuke dag gehad. Zwembad is echt top. 25% van de kinderen in de regio hebben obesitas. Duinrell doet er lekker aan mee door alleen maar troep te verkopen, geen fatsoenlijke hap te krijgen. Ook tegen woekerprijzen denk aan €7,50 voor een paar poffertjes. Parkeren is ook extreem duur en eigenlijk wel een verplichting. Wat ook vreemd is dat mijn dochter onder de 1.40 is en 100% entree moet betalen maar niet in alle attracties mag. Dit zou natuurlijk naar rato moeten zijn. Advies van ons neem een fatsoenlijk lunchpakket mee. En 1 dagje is meer dan zat.
Coole plek met attracties voor kleine en grote kinderen. Het eten is een beetje te duur, maar de rest is geweldigBezocht opWeekendWachttijdMaximaal 10 minReservering aanbevolenJa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid