facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duinboerderij Willemshoeve - 's Heeren Loo

Duinboerderij Willemshoeve - 's Heeren Loo

Info

Duinboerderij Willemshoeve ligt op het terrein van 's Heeren Loo, locatie Het Westerhonk. Het is een zorgboerderij / kinderboerderij en open voor publiek.
De boerderij is door de weeks open van 9.00 uur tot 15.45 uur.

Geschiedenis

Duinboerderij Willemshoeve ligt op het terrein van 's Heeren Loo, locatie Het westerhonk. 's Heeren Loo, locatie Het Westerhonk is onderdeel van 's Heeren Loo Zorgggroep.'s Heeren Loo Zorggroep ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven.

Adres: Hoevelaan 17, 2681 JL Monster
Stad: Monster
Route: Hoevelaan 17
Postcode: 2681 JL



op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Westerhonk Monster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manege El Sham Manege El Sham 493 meter Ontzettende fijne manege. Alle paardjes zijn daar in goede handen. Het is duidelijk d...
Ruitersport 't Changement Ruitersport 't Changement 2 km Ruitersport 't Changement www.tchangement.nl
Recensies
Altijd leuk om de dieren weer te zien
Erg leuke boerderij! Veel dieren en gezellige sfeer.
Mooie kinderboerderij, het is even zoeken maar zeker de moeite waard.
Wat een prachtige plek om te komen! Echt een aanrader voor kinderen en gezinnen.
Leuke kinderboederij, lekker rustig - er was geen kip. Ze verkopen zelf producten maar accepteren alleen cash, wie heeft dat nog bij. Boomstammen zodat zelfs de kleintjes alle dieren kunnen zien, inc. muizen, hagedissen, vissen en een wandele tak.
Leuk doen hun best.
Mooie plek om met kinderen heen te gaan.
Leuke plaats voor de kinderen
De beste kinderboerderij die ik ooit gezien heb, heel veel leuk dieren, die de ruimte hebben en een super schoon verblijf hebben. Echt een aanrader!!!
Toegankelijke plek om de dieren te zien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid