facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duikschool Wobbegong Amersfoort

Duikschool Wobbegong Amersfoort
"Wobbegong is de grootste online duikwinkel in Midden-Nederland. We verkopen alle grote merken online en offline. Daarnaast zijn we een 5* PADI IDC duikcentrum en geven we alle PADI duikcursussen van beginners PADI Open Water t/m PADI instructeur IDC.Wobbegong is gespecialiseerd in duikcursussen voor kinderen vanaf 8 jaar, zoals Sealteam, Master Sealteam en Junior Open Water. Verder zijn wij een PADI TecRec centrum en geven regelmatig de Tec 40, 45 en 50 cursussen voor de meer ervaren duikers.Sinds 2017 is Wobbegong een van de eerste PADI Freediver centrums in Nederland en geven wij alle PADI Freediver cursussen t/m Freediver Instructeur.Enkele malen per jaar organiseren we prachtige duiktrips naar het buitenland."
Adres: Bisschopsweg 175 , Amersfoort 3817 BT, NL
Telefoonnummer: 06 20830649
Stad: Amersfoort
Route: Bisschopsweg 175
Postcode: 3817 BT



op zoek naar gerelateerd: Duiken Nieuwegein, Duikwinkels Nederland, Proefduik amersfoort, Duikwinkel Amsterdam, Webshop duiken, PADI Open Water Amersfoort, Wobbegong shark, Duikwinkel Nieuwegein
Recensies
Vorige week mijn PADI open water gehaald bij Wobbegong samen met mijn broer. Bij Wobbegong werken fijne instructeurs die goed luisteren naar je wens en je helpen om een goede duiker te worden. De lessen bij Wobbegong zijn duidelijk en worden goed uitgelegd. Ik zal Wobbegong zeker aanraden bij andere en ook verdere diploma’s halen bij Wobbegong. Nogmaals erg bedankt!
Afgelopen weekend samen met mijn twee zoons 12 en 14 jaar de PADI Advanced Open Water training succesvol afgerond. Vooraf konden we de theorie online volgen en aansluitend 5 buitenduiken over twee dagen. Weer veel geleerd van de geweldige crew en een uitstekende begeleiding om vooral te kunnen genieten van deze training
Vandaag m’n PADI Open Water afgerond. Net als je rijbewijs halen… overal beetje aan gesnuffeld maar je weet dat je aan de bak moet om het echt te kunnen. Het was een geweldige ervaring met Melvin, Suzanne, Mick en Ilona. Naast hun humor en gezelligheid toch ook vooral omdat je je veilig voelt… wel belangrijk als je net begint met ademen onder water. Ik had geen andere keuze willen maken en zie uit naar de volgende stap met deze duikschool. Zin in!
Afgelopen weekend mijn PADI open water cursus afgerond bij Wobbegong. Echt een aanrader om hier je PADI te halen. De zwembad lessen zijn in het torenbad 5 meter diep en de buiten duik in Vinkeveen. Super vriendelijke mensen en een zeer proffesionele begeleiding.
Ik heb de open water cursus gedaan bij wobbegong en het is 100% een aanrader. Je wordt uitgebreid geholpen als je vragen hebt en de lessen in het zwembad zijn ook erg leuk. De 2 dagen bij de vinkeveense plassen waren ook erg leuk en het was een ervaring om nooit te vergeten.
Afgelopen weekend hebben we ons open water brevet gehaald. Bij Wobbegong met een leuke groep de cursus doorlopen. Goede instructeurs en Dive masters die alles duidelijk en helder uitleggen. Bedankt team Wobbegong, Nick en Erik-Jan
Afgelopen weekend samen met mijn zoon van 11 onze PADi Open Water Cursus met succes afgerond! Dit is mede een succes geworden door de goede kennis, begeleiding, gedrevenheid en passie van de instructeurs en divemasters. Bij een vervolg cursus komen we zeker terug en tot die tijd proberen we anderen te motiveren om bij Wobbegong te leren duiken!
Bijzonder professionele duikschool waar je terecht kan voor alle vragen over de diverse duikbrevetten en professionele kennis en ervaring met betrekking tot uitrusting. Samen met mijn dochter heb ik de cursus Open Water vorig weekend behaald. Vooral de fijne begeleiding en mentale support om mijn eigen grenzen te verleggen hebben bijgedragen aan een hele fijne ervaring. Iedereen die twijfelt om de stap te wagen om te gaan leren duiken kan ik van harte aanbevelen om dit bij duikschool Wobbegong te gaan doen!!
Een fijn Duikcentrum waar persoonlijke aandacht is voor de cursisten. De open water cursus liep soepel en erg leerzaam.
Afgelopen weekend onze open water cursus afgerond! Wij vonden het een hele leuk cursus waarin je op een goede en leuke manier kennis maakt met het duiken! We kijken uit naar de volgende cursus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid