facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duiklocatie Boschmolenplas

"De Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel gemeente Maasgouw en is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat. De plas is inmiddels een begrip in duikminnend Nederland en geniet zelfs bekendheid tot ver over de Belgische, Duitse en Franse grens.Het hele jaar door komen mensen van heinde en verre om een duik te maken in de Boschmolenplas. De plas, met een diameter van ruim 1 km, wordt gevoed met grondwater, dat op een natuurlijke wijze is gefilterd. Door het bijzonder heldere water is een zicht van 12 m niet ongewoon."
Adres: Boschmolenweg 14, Heel (plaats)
Telefoonnummer: +31 (0)46 426 0346
Stad: Heel
Route: Boschmolenweg 14



op zoek naar gerelateerd: boschmolenplas dieptekaart, jaarkaart boschmolenplas, boschmolenplas kaart, plattegrond boschmolenplas, adres boschmolenplas, boschmolenplas duikkaart, watertemperatuur boschmolenplas, boschmolenplas panheel openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duiklocatie Boschmolenplas Duiklocatie Boschmolenplas 40 meter Mooie duik plaats. Maar wel aan de duurdere kant.
Recensies
Mooie plas met meestal goed zicht. Ideaal voor navigatie duiken, er ligt heel wat op de bodem aan attributen. Onlangs nachtduiken gedaan met inclusief tapas en nadien sateetjes, was goed georganiseerd en zeer gezellig in het overdekte lounge cafeetje waar je overdag ook kunt snuffelen in de duikwinkel en goed advies krijgt over materiaal.
Ruime parkeerplaats voor gasten. Apart vulstation voor duikflessen. Aparte ruimte voor reparaties. Nieuwe winkel met overzichtelijk geplaatste producten. En een zitgelegenheid voor gasten, zowel binnen als op buitenterras. Het water kan er zó helder zijn, dat je 6 tot 10 meter zicht hebt. Voor de niet-duikers is het wellicht een idee om een rondje rond de Boschmolenplas te wandelen of om verderop een bootje te huren. De rust en natuur in en om het water is er één om van te genieten.
In het dorpje Panheel in Nederland bevind zich een zeer mooie duikplaats Boschmolen. Je kan hier komen duiken op een prachtig mooi meer waar het water even helder is als een glas kraantjeswater. De oprichters zijn streng maar correct. En eerlijk dit hoort ook zo. In ieder geval was het de moeite waard om 1.30u te rijden naar deze mooie lokatie.
Eigenlijk zou ik deze duiklocaties 5 sterren moeten geven. Geweldige duikplas met zeer goede voorzieningen. Echter, voor een dagje duiken € 15,-- betalen is best veel, een jaarabonnement van €195,-- is ook aan de prijzige kant. Als ik deze prijzen vergelijk met bijvoorbeeld de Beldert dan gaat mijn voorkeur uit naar de Beldert.
Super fijne locatie, leuke plek om te duiken. Veel onderwater te zien. Ook veel soorten vissen.
Ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Ben je in de buurt ga even langs voor een drankje of klein hapje. Leuke duikplek.
Mooie en goed verzorgde plek om te duiken. Ook onderwater is het nodige te zien.
Bijzondere plek om te duiken, gezellig en leuk
mooi hoor..je bent er verbaasd van wat je onder water ziet ...!
Mooie duik locatie voorzien van een winkel met duik artikelen en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid