facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duikerdel Zwembad

Duikerdel Zwembad
Adres: Oostelijke Randweg 15, 1723 LH Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 0226-312166
Stad: Noord-Scharwoude
Route: Oostelijke Randweg 15
Postcode: 1723 LH



op zoek naar gerelateerd: Duikerdel tarieven, Floatfit Duikerdel, Duikerdel Corona, Duikerdel vacatures, Duikerdel verbouwing, Zwembad Noord-Holland, Zwembad Alkmaar, Facebook Duikerdel
Recensies
Leuk, overzichtelijk kleinschalig zwembad. Een leuke glijbaan en veel drijvende materialen van het zwembad te gebruiken. Kortom een aanrader!
Er staat online dat het zwembad geopend is, kom je eindelijk aan met de hele bups, tent dicht x
Zeer laks met beloftes nakomen, onze dochter staat al bijna 2 jaar ingeschreven voor zwemles. Elke keer dat we bellen, horen we hetzelfde. Bij de volgende oproep zit ze er zeker bij. Dit is al vanaf zomer 2022. Geen vertrouwen in deze zwemschool.
Gezellig familie zwembad met goed opgeleid personeel. Je kan mag daar ook pas afzwemmen als hij/zij ook echt goed kan zwemmen en niet als die net aan goed kan zwemmen. Rolstoel toegankelijk alhoewel ik de tip mee wil geven, diverse keren staan er autos op de invalide parkeer plaats die geen invalidekaart hebben! Tip doe daar wat aan Ruimte kleedhokjes ook daar een tip ouders laten hun kleding tijdens zwemlessen achter in de hokjes waardoor deze niet gebruikt kunnen worden, spreek de ouders daar op aan of haal de tas en spullen weg zet die bij de kassa waar ze hun spullen op kunnen halen, zodat alle ouders hun kind in een kleedhokje kunnen afdrogen of uitkleden Kantine is voorzien van lekkere stoelen ruim opgezet. Prijs kwaliteit van het eten en drinken een dikke 8. Prijs kwaliteit van de zwemlessen een dikke 10.
Zwembad is prima, zwemlessen zijn top dit ligt op de eerste plaats zeker aan de zwemjuf. Zwembad recent deels gerenoveerd. Water temeperatuur is erg in consisten dat is jammer. Tevens tijdens het vrijzwemmen houd het personeel wel een heel vrije interpretatie van de regels aan. Conclusie je weet nooit waar je aan toe ben wat de ene keer mag mag de andere keer niet. Vriendelijkheid als je dit aangeef is soms ver te zoeken. Daarom een ster minder.
Vriendelijke medewerkers, leuk zwembad. Leuke glijbaan met uitglijbad dus ook geschikt voor kleinere kinderen. Kluisjes aanwezig gratis.
Super leuk en klein overzichtelijk zwembad. ideaal voor kinderen tm groep 8.
Een heel leuk zwembad voor jong en oud. Waar veel te doen is. Zwemlessen en afzwemmen, vrijzwemmen, baantjes zwemmen met afgezette banen. De vloer van het diepe bad kan voor de helft omhoog tot 120 cm diepte. Deze vloer is in de zomervakantie 2022 vernieuwd. Een apart kinderbad dat afloopt naar 110 cm, met drijvend speelgoed, glijbaantje etc... Een bubbelmuur, en heel belangrijk voor de kindertjes, het water is lekker warm. Je kunt na het zwemmen nog wat eten en drinken nuttigen in de cafetaria van het zwembad. Een aanrader TOP!
Ik zwem hier al jaren, aquamix en floatfit. Leuke lessen, fijne bevlogen zwemdocenten en medewerkers, die weten wie je bent en dat is fijn. Het is een schoon zwembad, alles wordt goed onderhouden. Er is een beweegbare bodem in het wedstrijd-bad waardoor het bad een ondiep en diep deel kan krijgen of helemaal diep. In het aparte recreatiebad is het ondieper en worden er baby zwemlessen gegeven. De beide baden worden zonodig van elkaar gescheiden door een oprolbare wand. Er is een leuke glijbaan, hydrojets en een whirlpool. Uiteraard is het mogelijk iets te eten en drinken te bestellen, zowel bij de bar in het binnenbad gedeelte als in het restauratie gedeelte aan de inkom. Niks te klagen over zwembad Duikerdel. Ik hoop er nog heel lang te kunnen komen zwemmen.
Vandaag voor het eerst hier gezwommen. Leuk zwembad. Wel klein, maar groot genoeg voor mijn kleuter. Denk dat het voor kleintjes leuker is dan voor wat grotere kinderen. Daarvoor is het misschien wat saai. Heel erg vriendelijke medewerkers! Het was lekker rustig, dus we konden makkelijk gebruik maken van de grote glijbaan. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid